תצביעו לאלאניס!!

תצביעו לאלאניס!!

אני בטוח שקראתם ב- am.nu. אבל מי שעוד לא הספיק אז VH1 ערך מצעד של 100 הזמרות הטובות ביותר. ההצבעה עד תחילת ספטמבר והמצעד ב- 30 בספטמבר. וזה VH1 האירופי... אז תעשו טובה תצביעו. זה יכול להביא לאלאינס עוד מעריצים וכוח כמו בתקופת JLP. אני מקווה שאתם גם תצביעו אם אלאניס תמודד ב"זמרת השנה" במעריב לנוער או ראש 1. כולנו יודעים שחדשות על אלאניס בעיתונים בארץ אין הרבה ורק זה (!) יכול לעזור! אז כנסו ל: http://www.vh1.co.uk/vh1.co.uk/;jsessionid=G30BCLIUXTJRHQFIAIICFEWAVABQMIV0 מצטער יוסי. אבל עד שההצעה תסתיים הלינק הזה הוא אתר הבית שלי, אחרי שהיא תסתיים אתר שךל ימשיך להיות אתר הבית שלי

אם בא לכם ....

כל אחד שירשום מה היו 5 בחירותיו ..... שלי : מקום 5 - סוזן וגה מקום 4 - לוריין היל מקום 3 - ויטני יוסטון מקום 2 - טורי איימוס ומקום 1 - תנחשו !!!!

j u n k

New member
שלי היו:

1. אלאניס מוריסט 2. ג´ניס ג´ופלין 3. ג´וני מיטשל 4. אנוק 5. שריל קרואו

*מנחשת*

אני אני אני אני אני אני אני!!!!! רואים לך היום? אני בבית עד 4 ואני כבר מפנטזת על "uninvited" בגיטרה.....
נ.ב נחש איפה התחלתי להתנדב

החמישייה שלי....

1 - אלאניס מוריסט 2 - ג´ול 3 - אנוק 4 - שריל קרואו 5 - אלישיה קייס.... דרך אגב, אני לא יגיד לכם את מי לבחור או משהו כזה... אבל אם אתה מצביעים רק בשביל אלאניס, אז על תרשמו בשאר המקומות: "בריטני ספירס, מאדונה, מריה קארי, שנייה טווין..." וכל אלה כי הן ממש יכולות לקחת... אני לא הצבעתי לאלה בכוונה: מארייה קארי, שניה טווין, בריטני ספירס, מאדונה, וויטני יוסטון, לורין היל....

שלי הם

1.אלאניס 2.טורי איימוס 3.פיונה אפל 4.ג´ול 5.מישל בראנץ (נראה לי שככה כותבים את השם שלה)

Rוית

New member
שלי-

No 1 choice: Alanis Morissette (נו טוב, אז תקראו לי צפוייה
) No 2 choice: Anouk No 3 choice: Sheryl Crow No 4 choice: Natalie Imbruglia No 5 choice: Whitney Houston​
למען האמת, את הקיובות האחרות סתם מלאתי לפי סדר עדיפויות סתמי כזה, אין עוד ממש זמרת שאני מעריצה כמו אלאניס.. לרוב הזמרות (המוכשרות!) פה, יש שירים בודדים שאני אוהבת.. נו שוין..

gariner

New member
אני הצבעתי!

תודה שכתבת על התחרות! אני הולך לבקש מכל החברים שלי להצביע עבור אלאניס המדהימה. הנה הבחירה שלי: 1 - אלאניס (לייק דה!) 2 - מדונה (מצטער, אבל אני באמת חושב שהיא מלכה...) 3 - אנוק 4 - שירלי מנסון (סולנית גארבאג´) 5 - דנה אינטרנשיונל (להביא כבוד לעם ולהומואים) זהו

Mr Freeze

New member
שלי...

1. אלאניס מוריסט 2. שרה בטנס (קייז צ´וייס) 3. שרה מקלאכלן 4. שירלי מנסון (גארבג´) 5. סוזן וגה בר.

AlanisJunkie

New member
שלי...

אלאניס. טרייסי צ´פמן. לורין היל. טורי איימוס. דולורס אוריורדן (סולנית הקרנבריז).

I Was Hoping

New member
הצבעתי

משום- מה אני מוצאת את עצמי משתפת שוב ושוב פעולה עם הפורום הזה שמצמיח בי רגשות אשם כל פעם מחדש, אז החלטתי להצביע גם, וזה באמת למטרה חשובה, אז אין בעיות. 1. אלניס 2.טורי איימוס 3. ג´ול 4.מדונה 5.דידו אם הייתי זוכרת איך קוראים לזמרת של הקרנבריז אז היא הייתה זוכה במקום השלישי ו...מדונה הייתה הולכת הביתה. למרות הכל, אני עדיין מסרבת ומתעקשת להתעלם מהמשחק החדש של ג´אנק ויוסי עם המילון שלהם...הם הורגים אותי, שני המיוחדים האלה!

AlanisJunkie

New member
להילה ולכל מי ששכח...

לסולנית הקרנבריז קוראים: Dolores Ori´ordan. אין סיכוי שאתם לא מכניסים אותה, ברור?

למעלה