תצביעו בסקר הזה:

../images/Emo10.gifהם ממש מובילים אותנו....

חייבים לעשות משהו!!!!!! בבקשה תצביעו!!!!!!!!!!!!!!

אם יהייה ככה בטקס?!?!?!!?

אם נפסיד בכל הקטגוריות??!?!?!? להצביע!!!!!! להראות נכחות בפורומים בוואלה בYNET בכל מקום שיראו שיש גם מעריצים של טלנובלה בע''מ ולא רק של השיר שלנו!!! ובמיוחד של טלי כי גם בסקר הקודם של השחקניות נינט לקחה.. :(

../images/Emo79.gifוגם אם במקרה הגרועעעע לא נזכה

גביע מזהב מוכיח לנו,הצופים המאושרים של ט"ב שהיא ה-טלנובלה הכי טובה
ושטלי(
@#$%^) היא השחקנית הכי טובה? ושאורי ועפר וגיא...השחקנים הכי טובים?
גם אם לא נזכה ט"ב והשחקנים האלה תמיד יהיו הכי טובים בשבילנו

נכון..

באמת הפרס לא חשוב אבל שלפחות יגידו שהיה קרב צמוד כי כל ההצבעות פה זה של האנשים בבית וכל הקטע זה להראות להם כמה אוהבים אותם ואם לא מצביעים אז.. אז אם נדע שהשקענו ונעודד אותם ונראה להם שבאמת לא הפרס חשוב אלא האהבה שלנו אליהם ואנחנו צריכים להראות להם שאנחנו אוהבים אותם !!! ועם יגידו שהיה קרב צמוד או משו אז הם ידעו שבאמת הצבענו ולא סתם ישבנו ואמרנו "טוב נו יאללה אנשים יצביעו זה לא נורא עם אני לא יצביע" כי כל קול חשוב פה!!! חוץ מזה הם השקיעו אז מגיע להם..

../images/Emo79.gifתאמיני לי שהם יודעים יותר מידי

טוב כמה אנחנו אוהבים אותם
והם יודעים שהצבענו כי הם יודעים שאיכפת לנו...אבל גם אם לא נזכה לא צריך לעשות מזה סיפור גדול....ברור שבכ"ז יהיה כיף לראות את הטלנובלה שאהבת לראות חצי שנה זוכה ואת השחקנים האלה זוכים כי באמת שלהם הכי מגיע מכולם. וכולם פה באמת יושבים ומצביעים וגומרים ת'תעודות זהות של כל העולם ואישתו בערך... כמו שאמרתי הם יודעים שאנחנו אוהבים אותם ומעריכים אותם ועושים הכל כדי שהם יזכו ולכן גם אם הם לא יזכו הם יהיו שמחים שיש אנשים שמעריכים את ההשקעה והעבודה שלהם...

יווווו

איזה חמודה מה זה עודדת אותי עכשו!!!
וגמאני יושבת כל היום ומצבעיה ומכינה שלטים ואומרת לאנשים להצביע!!!

Mini Monster

New member
אנשיייייייייייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עברנו את "השיר שלנו" כולם להצביע!!!

למעלה