תצביעו בבקשה לקבוצה הכחולה

shahar963

New member
אבל,

אם אני מצביע בעד הקבוצה הנגדית אז הקול שלך ושלי כבר לא משפיעים "היפוטתית"..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

NeverDream

New member
עכשיו בדקתי, סתם כי ממשממשממש

משעמם לי, ולקבוצה הכתומה יש הרבה יותר קולות גם ככה. שתוק.

shahar963

New member
יודע מה ?

לא הצבעתי בכלל, וממש לא אכפת לי, פשוט משעמם לי.

למעלה