תצאו לנשום אויר

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך

YR

New member
תצאו לנשום אויר

כן כן אני חדש פה, הופנתי לפה ע``י חברים ששיגעו לי ת`שכל בקשר לפורום הזה ``איזה כיף פה האנשים כאלה קולים וכו```. אז באתי לראות על מה כל המהומה. אז מה אני מוצא פה? חבורה של אנשים משועממים בלי שום דבר לעשות שפשוט יושבים כל היום מול המחשב ולא עושים כלום עם עצמם. אז חשבתי : מה דעתכם לצאת לנשום קצת אויר להרגע מהמחשב ומהאינטרנט. ופשוט להנות קצת מהחיים! במקום לשבת כפופים כל היום מול המסך הבוהק!!

היי תודה!!! רק חבל שאתה לא מכיר אותנו

הרבה מאיתנו מוזיקאים (טוב נו...אולי חלק קטן) ויש כאן אחד שאוהב לרוץ. ויש עוד כל מיני אנשים מוזרים. ובחוץ קר.

luka

New member
רעיון טוב

אבל במילא אנחנו עומדים למות, אז בשביל הפעם האחרונה, להרגיש מה זה לנשום אוויר בחוץ...

JUVENTINI

New member
יש לי הרגשה

שאת לא אוהבת את שרון ... :) כל ההודעות שלך קשורות לעובדה שאנחנו הולכים למות ... :) אבל גם ערבים הולכים למות !

N0

New member
איזה יופי !

יש הערבים הולכים למות, ממש עודדת את N0 . חברי הפורום ! אלה מכם שישרדו חייבים ולהמשיך לעזור לעולם ! לאחר חיסול הערבים ישנם כמה מוקדים שצריך לטפל בהם ! פולנים - כי הם מטומטמים . גרמנים - כי הם נאצים. אנגלים - כי הם מבאסים את כולנו עם המבטא המגניב שלהם. צרפתים - כי הם סנובים. הולנדים - כי הם בלונדינים . הונגרים - כי הם משעממים. רומנים - כי הם גנבים. שווצרים - כי הם לא יודעים לקחת עמדה. אמריקאים - כי הם מסתירים את קיומם של החיזרים . סינים - כי יש להם עיניים מלוכסנות. יפנים - כי הם כמו סינים. רוסים - כי הם רוסים. לאחר שתסיימו עם מסע טיהור זה זיכרו להתאבד כי כמובן אחד מהסבים של הסבים שלכם בטח גם הוא נכלל באחת ההגדרות הנ``ל והגנים שלו דבקים בכם. ובכלל אתם שמים דם של ילדים במצות. זיכרו עולם חסר אנשים הוא עולם מאושר וטוב יותר. N0 אוסטרלים - כי יש להם מבטא שאי אפשר להבין (והם אוכלים קנגורואים).

dominik

New member
אז אולי נתאבד ישר ...

כדי שכל מיני אנשים נחמדים שבמקרה גם רוצים להרוג אותנו לא יצטרכו להתבלבל בכל מיני דילמות מוסריות. ויהיה גם נחמד אם נעשה את זה במינימום רעש, בלי לעשות להם יותר מדי יסורי מצפון.. אוי יש לי רעיון! אולי פשוט נסווה את זה בכל מיני מילים מקסימות כמו ``שלום`` ו``אהבת האדם``. רק חבל שלא ישאר מישהו שיוכל לכתוב על המצבה שלנו ``כאן היה פעם עם גאה``. בעצם את ה``גאה`` כדאי להשמיט, אנחנו הרי לא רוצים לפגוע ברגשות של שום מיעוט אתני.. לא?? PEACE & LOVE דום

JUVENTINI

New member
אין לי מושג מה אתה מנסה להגיד לי

אהה עליתי עליך .. אתה מנסה להגיד לי שאני גזען ... אבל הגזמת קצת ... איך אפשר לחשוב על שלום עם עם שחושב בדיוק הפוך ? ( זה שהוא רוצה שטח לא אומר שהוא רוצה שלום ... )

N0

New member
גזען ?

טוב אולי N0 האמת התכוון לזה שאתה נאצ`י אבל יכול להיות שאתה גם גזען... זה שעם שלם הולך לההרג לא צריך להוות נחמה לשום דבר. N0

JUVENTINI

New member
אני שונא ערבים

אתה יכול לקרוא לזה נאצי אם אתה רוצה ... אני קורא לזה ללכת בדרכו של האויב

goldy

New member
לשבת כפופים כל היום?

פעם ראשונה שלך פה ואתה כבר מעביר ביקורת? למה מי אתה בכלל?

poosi cat

New member
אני חושבת שאני עושה הרבה

ביד. סתם לא. אני עושה הרבה עם עצמי ואני לא יושבת כל היום מול המסך הבוהק ואני נושמת הרבה אבל הרבה אויר צח יותר מהרבה אנשים... ואת בכלל לא מכירה כאן אף אחד אז מה זו הבקורת הטיפשית והכל כך לא נכונה הזו?

למעלה