תצאו כבר מהסרט

תצאו כבר מהסרט

תראו בנות יקרות...אתן נורא נחמדות באמת..אבל אתן צריכות להבין את עצמכן כמה שירים אתן מוציאות ועדיין לא פרצתן. תראו זה שתתלבשו כמו סליחה על הביטויי "פרוצות" לא יקדם אתכן יותר מדיי ,כשאין כישרון אז המצב בעייתי! אז ערוץ 24 נותן לכן את "הקרדיט" אבל...אל תתלהבו הם שמים גם את יוסי כהן זמר מתחיל...באמת אין שום כוונה לפגוע..פשוט אנחנו לא אוהבים אנשים שחיים במין אופוריה שכזאת..חבל! חבורה של 4 בנות שלא יודעות מה לעשות עם עצמן חוץ מלהזיז את הראש מצד לצד..חושבות שהן סקסיות או משהו..צר לי-לא! בקיצר בנות חמודות חבל על ההשקעה גם זמן וגם כסף,אין לזה עתיד!! שיהיה המשך יום נעים וטוב...ותמשיכו להלהיב 3 ילדים חמודים בני 12. להת'.

CrAzY4uMJJ

New member
בונה ילדה מפגרת מי את?!!??!

מה את תופסת תחת?!!!??!?רק ראיתי התחלה של ירידה והפסקתי לקרוא!!! כל המפגרים שמנסים לרדת עליהן מעצבנים אותייייי!!!!!!!!תקנאו בשקטטט!!! יכלבה תסתמייי!!

מעצירים "איכותיים"

תראו זה שהגבתם בצורה הזאת רק מחזק את הטענה שלנו שאתם פשוט ..איך לומר.. חבר'רה "איכותיים" ממש ברמה גבוהה...אפילו לנסח את עצמכם זו בקשה מוגזמת. תשמעו בסך הכל זאת תקופת גיל ההתבגרות שחושבים שכל אחת ששמה עליה כמה סמרטוטים ו 2 קילו מייק אפ נראית טוב...הגיל הזה יעבור. שיהיה לכם אחלה לילה...והמוןןןןן בהצלחה...תזדקקו לזה. נ.ב: אם אתם עצבניים למדיי יש לשתות 2 כוסות מים קרים והכל יעבור! סאלמת'

אני ממליצה לך לשתות את הרעל שיוצא

לך מהפה הכל מקנאה מותק.. כי אני מבינה זה בסדר, מה שיש להן לך אין ובחיים לא תשיגי!! אז תמשיכי לקנאות ואם אפשר תעשי את זה בשקט!! עוד משו קטן במקום מים תשתי רדבול אולי יעזור לך גם להתעופף מפה. סלאמת'.

עוד מעריצה בהכחשה,הגיעה../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה כפרה. עוד משהו- פרוצה אחותך

אני ממש לא הבנתי ת'קטע של להיכנס

לפורום הזה ולכתוב את כל זה בשביל מה זה היה ? אני רוצה להבין.. עכשיו בקשר לבנות תראי אני לא יודע בת כמה את את מדברת פה על ילדים קטנים סבבה אומנם יש פה כמה אנשים שהם בגיל ההיתבגרות אבל מה שבטוח זה שיש להם שכל יותר ממך..פשוט חבל לי על אנשים כמוך אין לי כח לרשום פה את כל ההיסטוריה של הבנות מי הן ומאיפה הן באו אבל בקצרה ..הבנות האלה קורעות ת'תחת כל יום כדי להשיג משהו קטן ואת יודעת מה ? אני אוהב את זה..להשיג בדרך הקשה הן הולכות נגד כל העולם נגד כל הסיכויים וזה משתלם מותק ! ולא בניגוד לשאר הזמרים שיש לנו בארץ ובואי נראה כמה זמרים יש לנו או יותר נכון כמה מצליחים (פרוטקציות) רוני סופרסטאר: אבא טחון הראל סקעת:כוכב נולד שירי מימון:כוכב נולד וככה אלה כולם ...כל אלה בזכות מישהו נכון אין מה לדבר שירי וסקעת זמרים מעולים אבל בלי כוכב נולד אף אחד לא היה יורק עליהם אפילו אז אתה לא יכולה לבוא ולהגיד שלבנות האלה אין עתיד ברור שי עובדה בלי שום פרוטקציות היו בפסגות בכל תחרות אפשרית ב 24 עם בוא נזרום ועכשיו יצא קליפ חדש מהמם שגם בעוד 20 שנה ההפקות בארץ לא יצליחו לצלם קליפ כזה אז מה שאני מציע לך זה לשבת בשקט ולאכול את עצמך מהקנאה הירוקה והנוזלת שלך...ולפני שאת בא לפורום להגיד את דברייך תחשבי תבררי ואז תחשבי ביכלל אם לכתוב משהו ...שהיה לך לילה טוב!

אה ועוד משהו ...

עם אנשים כאלה עובדים בערוץ 24 אז לא פלא שהמוזיקה בארץ מדרדרת תסלחי אבל אין לך מושג במוזיקה לכי תשמעי מזרחית תעשי טובה(לא שיש משהו נגד מזרחית אבל כל הערוץ הזה רק במזרחית כל היום יצא מכל החורים חוץ "ממה קשור" שאכן כן גם הם "מרמלה" כמו הבנות כמובן לא אהבתי אף אחד חחחח אבל יעבור מותק חחחח

לרוני אין אין אבא טחון תעשו טובה

והיא מצליחה בזכות עצמה ולא כוכב נולד או משהו.. רוצים להגיד משהו? תגידו במקום אחר! בבקשה על תרדו עלייה!!

מאמי אני ממש ממש לא יורד על רוני

אני מאוד אוהב את הסיגנון שלה ולפי דעתי היא מאוד מוכשרת ומצליחה וגם מגיע לה !!! אבל ..היא לא התחילה מהתחלה לבד פשוט אבא שלה הכניס לתעשייה את אחותה ואת רוני זה הכל אבל נכון לעכשיו כל מה שהיא השיגה לזכותה גם יאמר שהכל בכוחות עצמה היא עוד תגיע רחוק ..מה גם היא מאוד צעירה

אנשים, פשוט אל תגיבו- אתם נותנים לה

את מה שהיא רוצה.. אל תגיבו לה.. תנו לה לחיות בבועה.. היא רוצה לראות אותנו מתעצבנים אל תתנו לה את זה כפרע
כל אחד ודעתו, אנחנו אוהבים את הבנות.. את לא - את מוזמנת ללחוץ על האיקס, שעעעלום!

תבינו...

כל מי שנכנס ורושם את זה... פשוט תגידו לו תודה ויום טוב.. אל תראו שזה מזיז לכן או לכם.. פשוט תתעלמו ותחייכו ... אל תורידו מהרמה שלכם בשביל אף אחד אף אחד לא שווה אתזה..במיוחד קנאים ואנשים מכוערים שלא יכולים לסבול שאחרים כן מצליחים ועושים את הדרך האמיתית והקשה ולא בזכות כסף..בזכות מאמץ, עבודה קשה וכשרון=-]

למעלה