תפתחי את הרגליים

אא ניר

New member
תפתחי את הרגליים

רמטכ"ל שמדבר כמו ג'ו בזוקה. מדבר כמו פרשן וכמו מדינאי, מאיים, ומאיים, בלי בושה, על מדינות ואישים. בלה-בלה-בלה. צבא שנכשל בלבנון בכל משימה מלבד אם היא אווירית. הצבא, והממשלה מענישים בטונות של פצצות מאות אלפים של נשים וילדים, במקום להילחם בחיזבאללה. ואנחנו שותקים. למה לא, בעצם ? הרי הם ערבים. נכון ? בכלל, עושה רושם שזה הופך לדפוס התנהגות מגניב כזה... צה"ל וממשלות ישראל, הרגו {רצחו?} יותר חפים מפשע מכל אירגוני הטרור גם יחד. {גם במקרה דינן, ישראל, כן, ישראל, היא היא אשר פגעה ראשונה באזרחים} אפשר שאלה, ממש, אבל ממש לא פטריוטית ? אם יצאנו מלבנון, מדוע השארנו שבויים ואסירים, וחטופים לבנונים בבתי הכלא בישראל ? ואם החיזבאללה ניסה בכל דרך, כולל דיפלומטית {בעיקר דיפלומטית} לשחררם בחזרה ללבנון, אך ישראל השחצנית וקשת העורף סירבה, וסירבה, וסירבה לשחררם, במקרה כזה, מה נשאר לא לעשות ? הערות *כן, אני עושה מילואים. *כן, אני כואב את הפגיעות בישראל *כן, אני חושב שלעולם לא יהיה כאן שקט כל עוד צבא שולט באוכלוסיה אזרחית בשטחים. *כן, הורדתי ת'זבל. (מאמי יה מאמי תפתחי את הרגליים,..)

שרירי86

New member
חיזבאללה מתחבאים

לחיזבאללה אין כתובת בכלל . מתחבאים בין תושבי העם , הם יורים עלינו ממסגדים !!!!

Continuum

New member
די הגזמתם לגמרי..

"מאות אלפים של נשים וילדים" אעלק.. ההפצצות הן טקטיות מאוד ועד כמה שאני יודע מעולם בהיסטוריה האנושית לא היה מבצע מלחמתי בהיקף כזה שהוא גם עד כדי כך הומאני. בהחלט יש הרבה שנסחפו להצהרות גזעניות ולשנאת-אויבים מיותרת (ובמקרה הזה, טוב שנסראללה הוא כריזמטי מספיק בשביל שרוב הקילוסים ילכו אליו ולא אל "הערבים"), אבל זה קורה במלחמה. הסיבה שלא החזרנו את השבויים היא הפעילות החתרנית של החיזבאללה ואי-הסכמת סוריה לחתום על הסכם שלום, כמובן. הרי היציאה מלבנון הייתה החלטה חד-צדדית. במצב כזה של חימוש הדדי, מלחמה במישור המודיעיני ואי-הידברות במישור המדיני, מסוכן לשחרר שבויים.

למעלה