תפתחו ערוץ 1 ו 2...

taz512

New member
בדיוק רציתי לפתוח על זה הודעה

כנראה שאין לנו יותר אסטרונאוט ישראלי בחלל. אבל כמו שאמרו שי ודרור בערוץ 10: "הוא בכלל לא היה ישראליף, הוא כבר המון שנים חי באמריקה, וגם העברית שלו לא משהו..." מי היה מאמין שהם יודעים לחזות את העתיד. טאז, השד והתחזיות

שניה, שניה.

הקשר נותק. עדיין לא יודעים איפה הם. בלי לחץ. נשמע עדכונים קצת יותר מדויקים ואז נחליט.

taz512

New member
בואו נחשוב

החללית התפרקה, נופלים חלקים לאדמה, כניסה לאטמוספרה מסוכנת ביותר, וחמה ביותר, בואו נעשה רגע אחד ועוד אחד, מה הם יכולים לעשות מהקרקע? לזרוק להם גלגל הצלה? בואו נהיה ריאליסטים... טאז, השד והראיליות

adidas^

New member
החללית התפוצצה

הלוואי שכולם טועים ואילן רמון בכ"ז בסדר.... הלוואי...

adidas^

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל שבעת האסטרונאוטים, ובעיקר לאחד משלנו... כמה עצוב.

ליאן.

New member
אין סיכוי שהוא יכל לשרוד לאחר

התפרקות החללית מכיוון שהחללית בנויה ללא פתח מילוט כלשהו.. עצוב, עצוב.

taz512

New member
כולם לצ'אט, לטובת עידכונים וכדומה

וכן זה כולל אותך אפי. טאז, השד והצ'אט

maayan15

New member
אממ...

זו רק אני או שכולכם שכחתם שזה לא רק אילן רמו ןבחללית הזאת (אמממ....היה בחללית כרגע אין חללית) אלא גם עוד אסטרונאוטים...זה שהם לא יהודיים לא אומר שצריך לשכוח מקיומם.. מבחינה תיאורטית הם יכלו לשרוד, מבחינה מעשית, לא ממש.. יש לי הרגשה שאחד שרד, אני מקווה שלפחות אחד שרד..כנראה שלא...

dana2909

New member
תרשו לי לשתף אתכם בחלום קטן שלי

מאז שהייתי קטנה, החלום שלי היה להיות.. אסטרונאוטית (ולא ירדתי ממנו לגמרי). מאז ששמעתי על פרוייקט הטסת האסטרונאוט הישראלי בחלל ליוויתי את כל הפרוייקט הזה ברגשות מעורבים של גאוות מדינה וקנאה בבנאדם בר המזל שנבחר לטוס. ביום שבן הוא טס החלטתי שאילן רמון הוא מישהו שיכול בהחלט להיות גיבור שלי. הישראלי האמיתי, החל משמו ועד לכל מה שהוא מסמל, האופי שלו, האמיתיות שלו. אדם משכמו ומעלה. והיום הגיבור שלי מת. וכל הראיונות המיותרים האלה של כל העולם ואשתו לא מעניינים לי את קצה הציפורן השמאלית. כל השידור הייתי בטוחה שדווקא הוא בגלל שהוא ישראלי, או יהודי או אני לא יודעת מה, יציל אותו. מן תקווה דבילית כזאת. אבל הוא לא, ונורא נורא עצוב לי.

ליאן.

New member
הוא הפך להיות גיבור אלמותי..

הונצח לאחר הגשמת החלום האישי שלו ושיא חייו והפך להיות מעין אל. הרי בסופו של דבר כולנו מתים במאוחר או במוקדם.. אבל אם מישהו בוחר למות באיזושהי נקודה בחיים שלו, תודו שזאת הדרך למות בה. קשה שלא לקנא בו.

d@r121

New member
איזו דרך?

התרסקות במהירות שמעל מהירות הקול אל תוך האטמוספירה ולבסוף פיצוץ ראוותני? יופי של של דרך
וסליחה מראש על היותי ציני

מיטללל

New member
לקנא בו?

אדם צעיר, עם ילדים, אישה, משפחה. אז נכון שהוא ידע שיש סיכונים ויש סיכוי שמשהו ישתבש, אני מניחה אבל שאחרי כל הבדיקות והתחושה התמידית של "יהיה בסדר", הוא באמת האמין שהוא יחזור בשלום. בבוקר אישתו ראויינה, על התוכניות שלהם לאחר שהוא יגמר את התחייבותיו לנאס"א... עצוב

ליאן.

New member
מיטל אל תצחיקי אותי

החלום שלו בהחלט היה בעדיפות הראשונה אחרת הוא לא היה מסכן את עצמו בצורה כזו. נחמד להיות אופטימי ולהדחיק דברים שלא נעים לחשוב עליהם, אבל זה לא ראלי במיוחד וסביר להניח שאילן רמון כן היה אדם ראלי, כן ידע את הסיכונים, כן לקח בחשבון שהילדים שלו יגדלו ללא אב ושהתוכניות שלו עם אישתו יכולים להשאר בגדר פיקציה גמורה. כואב ועצוב שמת. על כך אין עוררין. תמיד עצוב שאנשים מתים. אבלללל!! אף אחד לא יכול לחיות לנצח. אתם יודעים את זה, נכון ?

למעלה