תפרתי חצאית A אבל

33 אבי

New member
תפרתי חצאית A אבל

החלק הקדמי הוא "עמוס" זאת אומרת יש כאילו קפל מקדימה של הבד מה שנותן עובי של שתי חצאיות מקדימה. הבעיה היא שנוצר כובד ואז מתחת לפס של החגורה הרחבה ( כ10 ס"מ) נוצרו מעין קפלים מעצבנים. אני יודעת שזה נשמע מבולבל. איך אני פותרת את הבעהי של הקפלים הללו מקדימה מעומס הבד?

רות מלר

New member
האם החצאית רחבה מספיק ?

אם אני מבינה נכון, נוצרים גלים אופקיים לרוחב בחצאית ? האם החצאית צמודה לגוף ?

33 אבי

New member
לא בכלל לא רות ..

אני אנסה להסביר. החצאית מאחורה היא A רגיל. מקדימה תדמייני שהרוחב כפול ואז את כל הבד ה" מיותר" אני מקפלת מלמעלה כאילו תוספת כמו סינר. הגיזרה היא נכונה כי הוצאתי אותה מחצאית שיש לי ושם זה עומד מצויין אבל בחצאית המקורית הבד עבה וכבד ואילו כאן הוא יותר " נופל" ולכן הוא נמשך למטה .לא מצאתי ברשת תמונה מתאימה אחרת הייתי מצרפת. אני אחפש שוב עוד מעט. אלפי תודות.

רות מלר

New member
הרהרתי

זה מזכיר לי דגם מסויים של הגרה יתכן ויש משמעות לכיוון ההנחה של הבד את יכולה להעלות תמונה ?

33 אבי

New member
לא נראה לי שקשור לכיוון הבד

בכל אופן שאלה נוספת.למרות שכל האורך הוא 50ס"מ בגלל שחלק קיפלתי כמו שהסברתי יצא שחלק ארוך יותר כמו שפיצי כזה וחלק רגיל. מה לעשות כדי שכל החצאית תהיה אותו אורך? אני אנסה לצלם אבל אני גרועה בזה. מעניין איזה דגם של הגרה.

רות מלר

New member
הנחיות צילום

צלמי כשהאור נמצא בגבך עדיף באור יום יש לי תחושה שיש כאן חוסר התאמה בין סוג הבד לגיזרה מתמונה יהיה קל יותר להסיק מה ניתן לעשות על מנת להציל את הקיים.

למעלה