תפריט תזונה!!

fireblade900rr

New member
תפריט תזונה!!

שלום רמי!!!! אני הייתי רוצה תפריט יומי מסודר אז האם תוכל לומר לי מה לאכול בבוקר באיזה שעה פחות או יותר מה לקחת לבי"ס? אחר כך מה לאכול צהריים? הבנתי שצריך ארוחת חלבונים אחרי האימון אז מה לאכול בארוחה הזאת שלפי מה שהבנתי צריכה להיות 20 דקות בערך אחרי האימון ומה לאכול בארוחת ערב וארוחת לילה עם צריך אה ושכחתי הבנתי שצריך את המשקה הזה עם הסוכר ענבים אז מתי לשתות אותו אחרי אימון ישר? ואיפה משיגים סוכר ענבים? עכשיו לגבי התפריט החלבונים שלי הם רק מהמזון אני לא לוקח ולא מתכוון לקחת אבקות אז יש לי טונות במים וכאלה דרך אגב אני שוקל 66 ק"ג ומה שעוד רציתי לדעת זה האם לאכול ארוחת צהריים לפני האימון ועם אני אוכל אותה לפני כמה זמן לחכות עד לאימון או שבכלל מומלץ לאכול את הארוחה אחרי האימון רמי אפשר לומר שדי הסתבחתי פה. בתודה רבה עמר!!! שמאוד מצטער שכול פעם שואל הרבה שאלות

liorsion

New member
היי ענת - אולי את צודקת..../images/Emo9.gif

יש דבר כזה עודף שאלות אישיות בפורום כללי..

Samsara

New member
זה שאינו יודע לשאול...../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif

ולא הביישן למד ולדעתי זה זה יופי שאנשים מרגישים חופשי לשאול. כך לומדים.

קודם כל - עינת, ועכשיו

זה לא רק זה, אלא יש גם משתתפים (אורחים בדרך כלל) שחושבים שרמי או הקבועים מקבלים מהם משכורת ודורשים תשובות לשאלות פחות מחצי שעה אחרי שהעלו שאלה... אנשים נסחפים בלי בעיה בכלל.. מדהים!

Samsara

New member
לא כל כדור צריך לתפוס ../images/Emo87.gif

אז הם שאלו... אז אמרו... אז הם מצפים לתגובה כזו או אחרת... אז מה? לא מתאים לי - אז אני לא מתייחסת. ואני לא אחראית לציפיות של אף אחד. ובטח לא לרמי. ולגבי רמי - אולי לתת לו קצת קרדיט - הוא "ילד גדול" וימצא את הדרך שלו. יש כאן אנשים ברמות ידע שונות, בגילאים שונים ואי אפשר לצפות לאחידות. ולדעתי הגיוון הזה הוא חלק המיופי במקום הזה. עם הזמן ילמדו את "מנהג המקום" ואולי יתרמו מהסגנון והניסיון שלהם.

liorsion

New member
טוב אף אחד לא תקף כאן מישהו

רק אני הערתי - ע"מ שבאמת אנשים ילמדו.

למעלה