תפריט עם תמונות?

תפריט עם תמונות?

בתפריט של asp.net אין תמיכה ישירה בתמונות, כלומר שהרקע של אופציות התפריט יהיה תמונה כלשהי, ולא סתם צבע. אבל הוא כן תומך ב css, כך שחשבתי אולי לעשות כמה קלאסים עם תמונת רקע, (רגיל, hover, selected ) ולשייך אותם לתפריט. עד עכשיו ללא הצלחה. האם מישהו הצליח בזה ויכול לתת איזה טיפ למאותגרי CSS ?
 
ניסיתי את זה,

http://asp.net/CSSAdapters/Default.aspx שלא מזמן ג'סטין המליץ עליו, וזה מאד מאד מסובך למימוש. אחרי כמה שעות התייאשתי והלכתי הלאה. האם מישהו הצליח להשתמש ב Friendly Control Adapters ?
 
שני הלינקים האלה מדברים

על תפריטי CSS רגילים, לא זה של asp.net . מאד מוזר שהתפריט של asp.net 2 בא עם מאות תכונות, אבל לא בתמונות רקע כמו כל אחד מהתפריטים בתשלום. כנראה הפתרון הפשוט ביותר יהיה לקנות תפריט טוב ולסגור עניין. תודה.
 
רק בעיה אחת: זה לא עובד.

לכן שאלתי אם מישהו אחר הצליח, כדי ללמוד את הטריק. אגב, זה שהמציאו פטנט מיוחד כדי לאפשר חיבור CSS לתפריט, רומז שכנראה אי אפשר אחרת. אבל זה מוזר, כי פונטים, צבע רקע, גבולות, וכל היתר, אני כן מצליח לתת ב CSS בלי בעיות. רק תמונות רקע לא. שמתי background-image ויש התעלמות מוחלטת ממנו. מעניין.
 

EdotK

New member
יש כל מיני רכיבים של מקרוסופט

שעובדים לא לגמרי כמו שצריך, (וניסיוני עם Accodion של Ajax.net הוא דוגמא ממש מבאסת לזה..)בשביל לדבג כאלו רכיבים אני ממליץ לעבוד עם פיירפוקס ועם התוספים שלו למפתחים. יש לו תוספים ממש חזקים שמאפשרים לך לשנות CSS וJS תוך כדי ריצה, מה שמאפשר לך לראות בדיוק איך הרכיבים האלו מתנהגים, ומה הדרך הכי פשוטה לעקוף התנהגויות או להוסיף התנהגויות לרכיבים. מנסיוני הדל עם רכיבים מוכנים מ3rd party - לעיתים קרובות עדיף להמנע, כי רבים מהם כתובים לא טוב. במקרה הנ"ל די ברור לי שאתה יכול עם שימוש בCSS (ובמקרה הגרוע עם קצת JS) להוסיף כל מה שאתה רוצה לתפריט. לאקורדיון, כדוגמא, הוספתי כל מיני התנהגויות שלא היו כלולות בו והיו מאוד חסרות ללקוח, וכמות הזמן שבזבזתי על ההתאמות היה פחות מהזמן שהיה לוקח לי למצוא רכיב אחר או לפתח מאפס בעצמי.
 
מה הם השינויים הנדרשים?

אני קורא בכל מיני מקומות על כמה חבל ש skmmenu לא מותאם ל vs2005 ושכדאי לעשות את זה. סקוט מיצ'ל הענק מדבר על זה בלשון עתיד, אז שאני אנסה?
 

yairov

New member
תגובה

לא הרבה שינויים. פשוט תכניס את הקוד לפרוייקט ותקמפל. תעבור על השגיאות אחת אחת ותתקן. לי זה לקח בערך 10 דקות.
 

24sharon

New member
אני גם עובדת עם SKMMENU

יצרתי כמה קבצי XML שזה יצר לי מערכת הרשאות נפלאה. עובד מצוין ב2005, אפילו לא זוכרת שהייתי צריכה לעשות התאמות מיוחדות. בכל אופן על FF, זה לא עובד לי טוב.
 

24sharon

New member
האמת שאני לא הייתי צריכה להתאים

לFF, אז לא בדקתי את העניין. אתה יכול לראות במערכת הזו http://www.geula.biz/works/career/login.aspx יש את התפריט. תומך בתתי תפריטים
עברית
פתיחת תתי תפריטים היא לכיוון השמאלי.
 

בטיטi

New member
אבל...

1. מה ההבדל העיקרי בינו לבין קונטרול התפריט שמגיע ב FW 2.0 ? 2. יאיר אמר שכתב JS שפותר את פתיחת תתי התפריטים, אולי יצ'פר אותנו
 

בטיטi

New member
האם SkmMenu תומך ב...

עברית ? תתי תפריטים ? (כולל פתיחה נכונה שלהם)
 
למעלה