תפרחת חיתולים

yasming

New member
תפרחת חיתולים

קניתי היום משחה שנקראת:Mitosyl מצרפת,מישהו מכיר? היום גיליתי לאורי תפרחת רצינית {באיזור הבולבול
} ממש כמו כביאה. נראה לי זה מהמגבונים החדשים {פעם ראשונה שאני קונה מפה ,של האגיס,אבל שונה מהארץ...}

שבלול 555

New member
היי יסמין

לא מכירה את המשחה, מה שאני כן ממליצה לעשות במקרה של תפרחת כל כך קשה זה לשטוף את האיזור במים לפני כל החלפה ולגשת לרופא.

יש בניו פארם מישחה שהם מכינים

קוראים לה ישבנון, והיא מעולה. לעדי היה לפני שבועיים תפרחת מאוד קשה עקב שילשולים ( כל חצי שעה שילשל ) והבייבי אגיסטן לא עזר לו ובניו פארם המליצו לי על המישחה - ומה אני יגיד לך פשוט פלא.... יום למחרת כבר היה שיפור ניקר! בכל אופן עדיף כל החתלה לשטוף את האזור ולא להשתמש במגבונים כי זה רק מחמיר ואם יש אפשרות להשאיר את הילד קצת בלי תיתול - זה יהיה בכלל שיגעון!

בייבי אגיסטן לא נועד לתפרחת אלא

לפטריה ובטח לא לתפרחת שנגרמת בגלל שלשולים. תקני אינוטיול , או דזנטין יעשו את העבודה פלאים, תאוורי את המקום ותשטפי עם מים.

yasming

New member
אני בצרפת...אבל נראה שהמשחה

עוזרת. גם לאורי היו שילשולים כל השבוע... אני אכן שוטפת לו במים ומאווררת ונראה שזה מחלים,זה נראה פחות כווייתי. בכל אופן אני עוד מעט הולכת לבית הכנסת והרופא יציץ עליו....

זומבפו

New member
דזיטין, יש בארה"ב ואולי גם אצלכם

תנסי, זו משחה מעולה לאדום בטוסיק גם ברמת כוויה. זו משחה שמרפאה ולא לשימוש ביום יום. מרפאה תוך 24 שעות לפי הנסיון שלנו.

למעלה