תפרחת חיתולים

תפרחת חיתולים

נוסף על דלקת הריאות יש לנואדום מאוד בטוסיק עד כדי פצעים שהיום אפילו דיממו. אני שוטפת מתחת למים, לא משתמשת במגבונים, מייבשת טוב, נותנת לה להסתובב קצת בלי חיתול ומורחת משחה של וולדה מה עוד?

shapir1

New member
לחכות ../images/Emo13.gif

זה יעבור. יש המציעים להוסיף קורנפלור לאמבטיה, טוענים שזה עוזר.

kbng

New member
אפשר לשים קורנפלור בחיתול

לא הרבה, אצלנו זה עוזר.

למרוח שתי משחות אחתעל גבי השניה

למרוח ישירות על הישבן צינקוד (על בסיס שמן דגים) ומעל כל משחה אחרת כמו עדינול וכו'.... מאוד ממליצה גם על שמן אובליפוחה שניתן להשיג בכל בית מרקחת עושה פלאים...אותו יש למרוח לפני המשחה הראשונה הרעיון של שתי שכבות משחה זה מנגנון הגנה

יש את המשחה אינוטיול שעוזרת אני

יודעת מניסיון של אחותי שהילד פשוט דימם בגלל שילשולים. אפשר לנסות.....תרגישו טוב

אביטלתל

New member
מציעה לאוורר יותר

וכתבו פה לא מעט שאמבטיה עם קורנפלור עושה פלאים

רינגיל

New member
קרה לנו גם (אמנם לא עד כדי דימום)

הפיתרון (אמא שלי הפנתה את תשומת ליבי): החלפנו את החיתולים לסוג אחר, תוך יומיים המצב השתפר פלאים. תנסי, אולי... מקווה שיעבור לה מהר!

rc11

New member
דזיטין טובה יותר מוולדה

רומי שלי סובלת מתפרחות כל הזמן. אני שוטפת במים וסבון בכל החתלה ושמה דזיטין בהמלצת רופא עור. כשכבר לא היתה תפרחת במשך שבועיים חזרתי לוולדה וחזרה התפרחת. אם יש ממש אדום שלא יורד יומיים אני מורחת בייבי אגיסטן וזה עוזר מאוד. כשכלום לא עזר והגענו למצב של מוגלה פניתי לרופא עור שנתן משחות מיוחדות לטיפול.

ma yaa

New member
../images/Emo45.gif דזיטין

אחרי שניסינו את כככללללל המשחות האפשריות עברנו לסוג אחר של חיתולים ולדזיטין (כל פעם שחזרנו למשחה הרגילה חזר האדום אז אנחנו רק עם דזיטין)... והטוסיק לא ידע ימים טובים מאלה... (והמצב היה חמור כמו שאת מתארת!)

מיק18

New member
משחת הקסם

אחרי שעברנו את אותן תופעות בדיוק וניסינו את כל המשחות שצוינו כאן, גילינו בבית מרקחת הומופאטי את משחת הקסם שלנו שהעלימה את הפצעים המדממים והכוויות הנוראיות תוך חצי יממה- את המשחה ניתן לרכוש בבית מרקחת הום גליל ברחוב בן יהודה בת"א,עושים משלוחים לכל הארץ- משחה יקרה אך שווה כל שקל-פשוט משחת קסמים.

למעלה