תפרחת חיתולים

hagit2000

New member
תפרחת חיתולים

הי! אני זוכרת שקראתי לא מעט שרשורים בנושא, אבל החיפוש בפורום הזה לא מצליח בקלות, ואני בעבודה - אין לי זמן להשקיע בזה... היתה פה פעם המלצה על משהו שמוסיפים לאמבטיה כדי להקל קצת. מה זה היה? תודה מראש

etilly

New member
אז דיברו על סובין

לא ניסיתי, אבל בטח מישהו כבר יכתוב לך משהו על הנושא אני טיפלתי עם דרמקומבין, אבל הרופא החדש שלנו אמר שזו משחה חזקה מאוד שעלולה לפגוע בעור בפי הטבעת אז החלטתי שפעם הבאה (ואני מקווה שלא תהיה כזאת) נחפש משהו יותר בכיוון הטבעי, כמו הסובין, למשל. בהצלחה!

hagit2000

New member
אני משתמשת בבייבי אגיסטן

שזו משחב טובה, ולא כל כך חזקה. אבל באמת זכרתי על המלצה לשים משהו באמבטיה. טוב, נראה מה יכתבו לי (אם זה באמת סובין...)

TAIR A

New member
במקלחת זה שמן בלינאום...

אבל יש לי משהו חדש טיפות A+D שהרי רוב הבנות לא נותנות... (לפי השירשור בנושא..) אז אפשר לטפטף ועל זה למרוח מה שלא מורחים וזה נהדר...

etilly

New member
A+D בטוסיק???

על זה לא שמעתי...

batt

New member
אולי צינוקוד (מבית בייביפסטה)

בשילוב של אידרואגיסטן (פעמיים ביום ) ובשאר ההחלפות למרוח צינוקוד

batt

New member
האמת אני קונה גם מישחה

מבית מרקחת פרטית שהם רוקחים אותה בעצמם, מאד מקלה ועוזרת.

TAIR A

New member
כן וזה נהדר!!!

זאת לא הפעם הראשונה שאני כותבת על זה אבל זה הפעם הראשונה שמישהו מגיב... בכל אופן הרי טיפות A+D זה לחידוש תאים אז... בקיבוץ שלי כולם משתמשים בזה וזה נהדר... תנסו ותראו יום טוב

hagit2000

New member
אמרתי אתמול לבעלי

שאני חושבת שזה היה קורפלור. אבל הייתי ממש לא בטוחה בזכרון שלי. זה באמת עוזר?

עדי 4

New member
קורנפלור מייבש

ומומלץ גם לפצעי אבעבועות רוח. לפעמים כדאי שרופא עור יראה את התפרחת , אם זה סתם משהו קל אז הרעיונות פה נראים טובים , אם זה רציני ואדום כמו כויה מומלצת אבחנת רופא שיתן משחה רצינית יותר. יום טוב עדי

TAIR A

New member
אורה קרם. מומלץ

כאשר יש ממש יובש בפנים אז בלילה כאשר היא ישנה אני מורחת את זה ובבוקר כמו תחת של תינוק (אבל בלי הפריחה ... חה חה חה)

אנחנו השתמשנו ב-

בלניום הרמל (ניתן לרכוש דרך קופות חולים עם מרשם בהוזלה) עדינול A+D

איונטיול - משחת פלאים

קודם כל לבדוק אם לא החלפתם מגבונים, אבקת כביסה, טיטולים וכל מיני דברים שיכולים לגרום לתפרחת. דבר שני אם אפשרי שטיפה כל החלפה. לא לגרוג החלפות של יותר מ-3 שעות. משחת Inotyol אינוטיול אצלנו עושה פלאים ואחרי שתי מריחות נעלם כל האודם

למעלה