תפקיד עורך תוכן בVOD

lookoverhere

New member
תפקיד עורך תוכן בVOD

היי, ראשית, הרשה לי להחמיא לך ולHOT על היוזמה לפתוח פורום העוסק בשירות החדשני (והממכר...), כל הכבוד- רעיון מצויין. שנית, הרשה לי להודות לכם על הVOD. מדובר במוצר שאני משתמש על בסיס יומי. העובדה שאני לא תלוי בזמן, יחד עם המערכת הידידותית הופכת את העסק לנהדר- אני צופה מתי שאני רוצה! שלישית, רציתי לדעת מה עושה עורך תוכן בHOT? איזה הכשרה קיבלת? מה הרקע שלך בתחום התוכן?

HOT VOD

New member
תודה ותשובות

אז קודם כל תודה על המחמאות. בפורום בו אנשים באים בעיקר בתלונות ובקשות, מחמאה צפה כענן על פני מים עכורים.. אנחנו עובדים כל הזמן כדי לשפר את השירות הן בפן הטכני והן בפן התוכני. מבחינת מה עושה עורך תוכן? שאלה טובה.. מאחר וכל המחלקה עדיין בחודשים/שלבים הראשונים, כל התפקידים נבנים תוך כדי. בגדול - זה להתעסק עם התכנים, לברור, לדאוג שיגיעו, לוודא שיש להם תכנים משלימים (תמונות, תקצירים, טריילרים לסרטים), לדאוג שיהיו פרומואים ודרכי קידום נוספות, ועוד כל מיני. אני חלק ממערכת די מסועפת של אנשים שעובדים כך שאתם תרוויחו ותהנו מהמוצר הטוב ביותר שניתן להעלות על המסך (וסליחה על המשפט הקצת שיווקי, אבל אנחנו באמת עובדים פה קשה על השירות) מה ההכשרה? אני מתעסק בתחום התקשורת כבר כ 14 שנה, במגוון תפקידים. זה בעיקר ענין של נסיון והיכרות עם התחום.

lookoverhere

New member
תודה ו....

הרעיון להעלאת פורום שכזה הוא מעולה, ואשמח אם תוכל לומר למנהליך בתחום התוכן שהמון גולשים יהיו מאוד שמחים אם יפתחו פורומים דומים... כידוע לך, קיימים כיום מספר פורומים שעוסקים בעולם המדיה בישראל והמון גולשים מתעניינים בחידושים, הן מהפן הטכנולוגי והן מהפן התוכני. הקשר היחידי שיש בפורומים שקיימים כיום עם גופי תקשורת הוא בעקיפין, מידע לא סופי, שמועות וכו'... מספר הפורומים שמאפשרים קשר ישיר עם נציגי החברות (כמו זה) הם מעטים ביותר אני בטוח שפורומים שיעסקו בערוצים (XTRA HOT...) או בשירותים של החברה יהיו להיט, ויתרמו המון למותג HOT ולקשר עם הלקוחות. ושוב אתם עושים עבודה נהדרת לכל מוצר יש בעיות בתחילת דרכו... הVOD הוא שירות מאוד מאוד חדש בכל העולם, הוא התחיל רק ב2001 ורק בשנתיים-שלוש האחרונות תפס תנופה. מדובר בשירות עדין ביותר ואני בטוח שHOT עושה את מיטב כדי שלקוחותיה לא יסבלו, להיפך, אני בטוח שהיא מעוניין שהם יהנו מהטכנולגיה המתקדמת ביותר בעולם.... אנשים לא יודעים להוקיר ולהודות לאנשים שמקדמים את החוויות הצפייה. יש חברות שמדברות על העתיד ויש כאלה שעושות את העתיד.... HOT היא חברה שדואגת להיות יחודית בכל פאן אפשרי, להיות חלוצה בכמה שיותר קטגוריות. HOT משקיעה המון כסף בהפקות מקור ישראליות, מעבר למה שהיא צריכה והכל בגלל שהיא מאמינה בהפקה הישראלית ומעוניינת שתתקדם, וגם בפרוייקטים שהיא משקיעה היא דואגת להיות שותפה לפרוייקטים ייחודים ולא בנאלים. סדרת האנימציה הישראלית הראשונה, הטלנובלה הראשונה, פרוייקט סרטים מכאן, ראשון בדרמה, דרמות, ריאלטי, סיטקומים... מי שמע על חברה שיכולה להשקיע את כל הכסף הזה בהמון רכש ובמקום זה מחליטה להשקיע ביצירה הישראלית?- זו חברה נועזת, זו חברה שמקדמת את הצפייה... הפיתוי הוא גדול לרכוש רכש, אם הרייטינג טוב בארה"ב אז למה לא לרכוש להיט? כולם יאהבו את זה- זו חוכמה מאוד קטנה, לרכוש משהו שראית שהוא מצליח... מי שמשקיע ,מעיז ,מהמר (ולפעמים גם נופל...) הוא הגדול באמת, הוא הטוב ביותר... הוא זה שחושב שמשקיע שמשפר... גם בצד הטכנולוגי מגיע כל הכבוד לHOT, שירות הVOD הוא שירות שבאמת ישנה חווית הצפייה. אתם מתלוננים שלא שמים סדרות רכש? שאתם לא יכולים לראות רכש מתי שאתם רוצים? אלה ממש צרות של עשירים... הייתם לפני שנה מאמינים שאתם תכעסו שאתם לא יכולים לראות רכש בשירות מתקדם כ"כ? הייתם מאמינים לפני חצי שנה שיתאפשר לכם להשתמש בשירות כה מתקדם שמשנה את כל? התלונות שלכם מטופשות, כל רכישה עולה המון כסף. משחק מכור ורצים לדירה, עפ"י פירסומים באינטרנט עלתה לHOT כ400 אלף דולר (כל אחת!) והם נותנים לכם את בחינם! אתם מצפים לא לשלם בכלל ושHOT ישימו את כל התכנים האפשריים בVOD. מדובר כאן בגלגל שיעבוד לטובת כולנו: אם HOT תרכוש תכנים- ואנחנו, הלקוחות, נרכוש את התכנים- לHOT יהיה יותר כסף על מנת לרכוש יותר תכנים. אם HOT תרכוש תכנים והלקוחות לא יהיו מוכנים לשלם עבור חלק מתכנים, כל העסק לא יצא רווחי ואל יתפתח... 10 ש"ח לערוץ זהו סכום זעום ביחס למחירים בעולם. בוא לא נשכח שגם HOT צריכה להרוויח משירות זה על מנת שתקדם ותשפר אותו ותוסיף לו תכנים. אז בואו במקום להתלונן על השירות כל הזמן, ולבוא רק בטענות נגד אנשים שמקדישים מזמנם על מנת לענות על תשובתיכם בפורום, נודה להם נמליץ ונעשה לעזור כמה שאפשר, כדי שהשירות רק יתפתח וישתדרג

למעלה