תפקיד סוכן הביטח

• פותח הנושא boya
  • פורסם בתאריך

boya

New member
תפקיד סוכן הביטח

מה דעתכם על הנושא של מחוייבות סוכן הביטוח כלפי המבוטח שלו .? האם הסוכן הוא רק "שליח" של חברת הביטוח שתפקידו רק לגבות את כספי הפרמייה ולהעביר לחברה , ובמקרה של תביעה להיות רק "הצינור" להעברת הטפסים אל ומ- חברת הביטוח? האם הסוכן יכול להתנער מאחריותו כלפי המבוטח שלו , במקרה שהמבוטח נזקק לסיוע מצד הסוכן ?

msea

New member
על סוכן הביטוח לעשות את המכסימום עבור המבוטח!

וכמובן לעמוד לצידו לאורך כל הדרך.

gb228

Active member
האמנם? סוכן הביטוח הוא נציג חברת הביטוח

הוא איש מכירות של חברת הביטוח. הוא מקבל את עמלתו מחברת הביטוח. כמובן שכאיש מכירות הוא שואף למלא את רצונות הלקוחות, ולשמור על יחסים טובים איתם כדי שיחזרו אליו וימשיכו לקנות את הביטוח דרכו - אבל בזה הוא לא שונה מכל איש מכירות. המחויבות שלו כלפי הלקוח היא במישור הפרוצדוראלי - כלומר הוא חייב להעביר את בקשותיו/דרישותיו לחברת הביטוח בצורה טובה (העברה בזמן של טפסים וכו') אבל הוא לא אמור לעמוד לצד הלקוח במקרה של קונפליקט בין חברת הביטוח ללקוח. למשל אם הלקוח תובע משהו והחברה מוכנה לשלם רק חצי, הלקוח לא יכול לצפות שהסוכן יילחם עבורו מול החברה כדי להשיג את הסכום שהוא דורש.

boya

New member
הסוכן הוא כמו "עציץ" ?...

מה זאת אומרת : "הוא לא אמור לעמוד לצד הלקוח במקרה של קונפליקט בין חברת הביטוח ללקוח..." אתה אומר זאת מנסיון אישי ? ואם כן , מעניין מי הסוכן המדובר...לא צריך שם מלא רק ר"ת ....

danielia1

New member
יש סוכנים שיודעים לקבל אך במקרה ביטוח רומזים

שלא רצוי לתבוע את הביטוח...

rakyam

New member
שאלה טובה ולעניין -מעניין למה אין מספיק תגובו

תגובות,אני בעל ניסיון מר מהעבר.לאחר נזק שנגרם ליאכטה לא הצלחתי להגיע להסכם עם הסוכן,סוכן מאד עקשן שפשוט "זרק" אותי להתמודד לבד מול הזאבים בחברת הביטוח ושם היה קצת קשה לעמוד מול הגדולים האלה ופשוט זחלתי חזרה לסוכן בעל חיוך ערמומי וקיבלתי את ההחזר הלא מוצדק. שוב,אני מאד מתפלא למה לא מתפתח הנושא. זה נושא מאד כואב שכל אחד יכול להיקלע אליו

boya

New member
לא מבין ...

למה זחלת חזרה לסוכן ? לא הייתה אלטרנטיבה ? לי דווקא הייתה , אולי כי אצלנו באזור הדרום הסוכנים פחות מפונקים ובאמת מנסים להילחם לטובת הלקוח שלהם , כי הרי ידוע שלקוח מרוצה אחד מביא עוד 3 , ואחד שלא מרוצה מרחיק ארבעה - אז החשבון די פשוט , לא ? אם רוצה המלצה על סוכן /חברה - שלח לי הודעה במסר . דרך אגב יש תקדימים שבהם הלקוח הקטן הצליח במלחמה נגד "הזאבים" - כפי שקראת להם .

למעלה