תפקיד סבא וסבתא

dani 123

New member
תפקיד סבא וסבתא

WHAT IS A GRANDPARENT? (taken from papers written by a class of 8-year-olds) Grandparents are a lady and a man who have no little children of her own. They like other people's. A grandfather is a man grandmother. Grandparents don't have to do anything except be there when we come to see them. They are so old they shouldn't play hard or run. It is good if they drive us to the store and have lots of quarters for us. When they take us for walks, they slow down past things like pretty leaves and caterpillars. They show us and talk to us about the color of the flowers and also Why we shouldn't step on "cracks." They don't say, "Hurry up." Usually grandmothers are fat, but not too fat to tie your shoes. They wear glasses and funny underwear. They can take their teeth and gums out. Grandparents don't have to be smart. They have to answer questions like "why isn't God married?" and "How come dogs chase cats?". When they read to us, they don't skip. They don't mind if we ask for the same story over again. Everybody should try to have a grandmother, especially if you don't have television, because they are the only grown ups who like to spend time with us. They know we should have snack-time before bedtime and they say prayers with us every time, and kiss us even when we've acted bad.

emmy5

New member
דני ,יופייייייייייייייי

מקסים ,הילדים הם כל כך חמודים ...כבר שמעתי ילד קטן אומר לאמא שלו על בעלי .... ,את יודעת שהוא אמא חה חה חה

offe

New member
בררר...ברררר....../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif

ישנן הודעות חמודות, כשאני קוראת אותן האצבעות רצות לבד על המקלדת בשליפה. השיר מוקדש ל-ora11ולכל המשתלגים, בואו עננים הבו לחצרי פתיתים טיפ טיפ טפותיי הבו שלג לילדי לפזית ולאילן ישחקו איתו בגן בובות יפסלו בכיף ואני איתם אשתתף רק תשאירו בחוץ הנעליים את הבוץ ישטוף המים ואל ביתנו החמים ניכנס שמחים, סמוקים אור בלב, חום בנשמה זו תמצית המשפחה.

maxima

New member
יאופי...זה נחמד............/images/Emo140.gif

אצלינו גשם זלעפות עם רוחות וברד

ora11

New member
תודה לך אופי חמודה

איזה יופי של שיר וכל כך נכון
בחוץ לבן ומקסים ובבית חם ונעים.

נֵנָה

New member
מותק אופי, איזה יופי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

בא לי לשיר איתך את השיר ...

maxima

New member
אני עם הנכדים שלי........

יושבת ומשחקת על הרצפה כמו שהם אוהבים בונים בלגו ובעוד משחקים.....

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif "אסור לדרוך על הפסים" ../images/Emo6.gif

כמה יפה וכל כך נכון דני, ממש ממש מוצלח
מעניין, אבל אני עוד זוכרת מילדותי, שתמיד כאשר הלכתי על המדרכה, השתדלתי להתאים את צעדי, לדרוך על המרצפות השלמות בלבד ולא לדרוך על הפסים . אפילו היום אני תופסת את עצמי לפעמים, מסתכלת על מרצפות המדרכה ובאופן טבעי מתאימה את צעדי כך ש"לא אדרוך על הפסים"

ערב טוב לכולם,

אך מזג אוויר אצלכם למי יש שלג, ואם אתם אוהבים שלג, אצלי יש מלאה שלג אבל רק מסביב , וקר קפור בחוץ, אני אוהבת חורף אבל בלי שלג רק גשםםםםם,ועוד גשם ,

emmy5

New member
עליזה ,אני נמצאת בחיפה ,קרררררררררר

שלג זה דבר יפה ,לילדים במיוחד ...פחות טוב זה הגשם עם הרוחות וקור .. אבל עוד יום יומיים שוב יהיה לנו שמש וחם ...שיהיה לנו גם שקט הלוואי

emmy5

New member
ננהל'ה חמודה , לפני שאני הולכת ..

לישון ...אני מאחלת לך , המון המון מזל טוב ,הרבה נחת מכול הנכדים ,להגיע לחתונה שלהם,יחד עם בעלך . ידעתי שאת עיפה ומאושרת אבל עכשיו אני מחכה שתספרי לנו קצת על השמחה של המשפחה כמו שאת יודעת לספר ...

לילה טוב לחוגגים למשוררים ולמשתלגים

החברה בירושלים יצאו אל השלג ואנחנו יצאנו היום לכיוון הים, נרטבנו עד לשד עצמותנו - אבל היה כיף. וכך נקלט הים הסוער בעדשת מצלמתו של חברנו דן חן מחלון מסעדת מנטה-ריי שבת"א, כדאי ללחוץ על התמונה ולפרוש אותה לאורך כל המסך.

ora11

New member
בוקר טוב לכם יקרים../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif

מדי פעם מציצה לה השמש מבין העננים הדשאים מכוסים בשלג והמראה מרהיב. קר מאד ולאט לאט השלג נמס מעל גגות הבתים. אתמול בלילה המזגן קפא אבל לא לדאוג אנחנו מצויידים בתנורים חשמליים. חונה יקרה איזה יופי של תמונות ,הראו אתמול בחדשות את הים בתל אביב. שיהיה לכולם בוקר טוב וחם ומי שבמפגש תהנו. לקח קצת זמן עד שפינו את הכבישים אלינו.

למעלה