תפקידי קווידיץ`

MadonnaFan

New member
תפקידי קווידיץ`

איזה תפקיד קווידיץ` הייתם רוצים לשחק??? אני חושבת שהייתי רוצה להיות מחפשת אם כי להיות רודפת זה גם מגניב... אני מדמיינת לעצמי אותי באצטדיון כמו שמתואר בספר 4... אצטדיון ענק עם המוני אנשים... גמר אליפות העולם... בגמן קורא את שמי ברמקול ואני מעופפת בטיסה קלילה אל תוך האצטדיון ושאגה אדירה עולה מן היציעים... אני כ``כ גבוהה מעל פני הקרקע משייטת על אש-המחץ החדיש-חדש שלי... טוב די מה אני מטרידה אותכם בחלומותי הרטובים... תענו על שאלתי. נ.ב תארו לעצמכם איזה סיום מרשים יהיה לסדרה אם גק``ר תהרוג את הארי איזה שבוע אחרי שהוא סופסוף הרג את וולדמורט או משהו כזה... אני בטוחה שהיא תהרוג אותו. היא רמזה על זה בצורה מאוד גסה באיזה ראיון וגם פשוט זה נראה לי מתאים *מוחה דמעה* שהארי ימות בסוף *מתייפחת*. `` הארי מצמץ וראה ניצנוץ של זהב ליד אחד החישוקים. חדור תחושת ניצחון הוא התכופף על מטאטאו וטס אל עבר החישוק. הוא הולך שוב לזכות בגביע בשביל גריפינדור... הוא התקרב... הושיט את ידו לתפוס את הסניץ` ואז בבת אחת ראה את פרד (אני יודעת שפרד כבר לא יהיה בבי``ס אבל בואו נתעלם לרגע) מתקרב במחבט מונף בטיסה מטורפת. הוא שמע שריקה מאחוריו ורצה להסתובב ולברוח מהמרביצן שכוון לעברו אבל זה היה מאוחר מדי. פרד צעק והארי הרגיד משהו מתרסק בעוצמה לתוך ראשו. ראייתו התערפלה והוא חש מעגלים של כאב בראשו. הוא החליק על המטאטא ולא ידע יותר.``

רחלי!

New member
חובטת!

למה לא רודפת:כי אני גרועה בכדורגל וכדורסל, אז למה שאני אהיה טובה בלעשות אותו הדבר באוויר? למה לא שומרת:כי אין לי כוח לקבל מכות מכולם למה לא מחפשת: כי אני גרועה בלתפוס דברים למה כ-ן חובטת: כי אני אוהבת את כל הקטע הזה! (למרות שזה תפקיד שנחשב פחות...)

סופרת נהייתה לי הילדה

בראבו, האמת שגם אני חושבת ככה, גם לי נראה, שעד שהסיפור יגיע סוף סוף למטרתו (להרוג את וולדמורט, ולהציל את כולם ,כמו תמיד) אז היא תרצה לעשות לנו סוף שישגע את כולם, ואחת האפשרויות היא הבאמת להרוג אותו.....

svisky

New member
רוצחת

איזה אלימות למה להרוג ילד מסכן שכל החיים שלו רודפים אחריו

MadonnaFan

New member
זה לא מה שאני רוצה

ברור שאני לא רוצה שהארי ימות, פשוט גק``ר ממש רמזה על זה בראיון- כששאלו אותה אם היא הולכת לפרסם ספר על חייו ועבודתו של הארי אחרי שיגמור את הוגוורטס היא ענתה משהו כמו (אני מצטטת מהזיכרון, הזיכרון שלי די טוב...): ``הנה עוד מישהו שחושב שיש לי כזה לב רך. מאיפה הוצאתם את הרעיון שאני כזאת נחמדה? סתם, אני צוחקת... ואולי לא? לדעתי זה ממש ברור שהיא תהרוג אותו, תארו לעצמכם איזה סוף זה יהיה לסיפור. באסה... אז הארי ואני לא נתחתן בסוף... :-(

לא הגיוני

איזה שטויות אין סיכוי שהארי ימות כי הוא גיבור הספר ועל אחת כמה וכמה בעמצא משחק קוודיץ`. למרות שזה רעיון מקורי. נ.ב. אני חושב שהייתי רוצה ליהיות חובט כי אתה תמיד מציל את המשחק. :cool:

סליחה טעות 8-(

1)התכוונתי באמצע. 2)סורי קרניים לא קראתי נכון. 3)ונכון פנטה ענבים הוא לא טעים אבל הוא יותר טוב מצ`רי קולה

Panther

New member
No Way!

פנטה ענבים זה די מגעיל, וצ`רי קולה זה די טעים, לפעמים גם יותר מקולה רגילה.

ספרייט

New member
סליחה לכולם

על כול מה שעשיתי :סליחה קרניים, סליחה לכול מ שקרא את העודעה הקודמת שלי וזהו ופנטה ענבים זה לא טעים

למעלה