תפקידי ח"כים...

youvall

New member
תפקידי ח"כים...

הגיע הזמן שנעשה חלוקה א-פורמלית של תפקידים לחברי כנסת שלנו, מי מקבל מה... אז ככה: מתן וילנאי+דני יתום-> ביטחון! בייגה+מצנע(?)->כלכלה! יולי+אופיר->חינוך! איתן+שמחון-> חקלאות! קולט->קליטה ועלייה! מי עוד? מה עוד? מי לוקח את הדגל של הקהילה ההומולסבית?

יוֹאב

New member
מממ...

את מצנע הייתי שם על החינוך שנוגע לו אישית מאוד, או על הבטחון. את איתן הייתי שם על הכלכלה.

youvall

New member
אוקיי, מצנע על חינוך ואיתן בכלכלה..

אבל מי לוקח את הקהילה ההומו-לסבית? השארנו את זה פרוץ לחלוטיין למר"צ, סליחה יע"ד, סליחה יעו"ד, סליחה יח"ד, סליחה אין כזו מפלגה יותר[
]

EverMan

New member
כבל הוא מישהו שצריך להיות

משהו כמו שר התרבות והספורט , או הרווחה ... לא האוצר או החקלאות.

ש

שלמה איזקסון

Guest
ממשלת צללים של האופוזיציה.....

אתה יכול בבקשה להסביר לי

אחת ולתמיד מה זה ממשלת צללים? אני יודע שזה קיים בבריטניה.

ש

שלמה איזקסון

Guest
בכיף ממשלת צללים היא רעיון שאומר

שהאופוזציה(או מפלגת האופוזיציה הראשית) מחלקת בינה לבין עצמה תפקידים לחברי הפרלמנט/הכנסת לתיקים שונים מעין שרים או אחראים לאותם נושאים עיקריים וכל חבר יתרכז בתקיפת הממשלה באותו תחום והצגת אלטרנטיבה לאותו תחום מטעם האופוזיציה

niruzu

New member
סתם עניין....

אהוד ברק-ראש ממשלה הדימוי שלנו על הפנים חברה. איבדנו את רוב הצעירים(גילאי18-35) לשינוי. ביום ששינוי תתפרק או תאבד את תמיכתה נחזור. אבל מה עושים בשביל זה? כל עוד שינוי קיימת אנו בבעיה!! כל עוד שרון מדבר כמו שמאלני(וכמובן לא עושה דבר) העם מאמין שלא צריך אותנו ושר שרון יעשה שלום כי אנחנו נתמוך מהאופוזיציה! כמה זמן יקח להבין ששרון מעולם לא התפכח ומסובב את כולם על הכרס שלו??

ש

שלמה איזקסון

Guest
צריך לצאת נגד שינוי כזנב של הליכוד

youvall

New member
צריך לצאת נגד שינוי בכלליות...

אבל כשאנחנו לא מתנהגים כמו שצריך ובורחים מהצבעות אנחנו לא יכולים לתקוף את שינוי בלי לקבל על הראש בעצמנו!!!

wendigo

New member
כנראה שישנם אנשים שנקנים

ע"י הבטחות בלבד, לדוגמא: שמעון פרס. שרון הבטיח פינוי התנחלויות, ושמעון פרס רץ לנהל איתו משא ומתן לגבי ממשלת אחדות. הרי אם תשים לב מיסטר שרון מקיים רק את ההבטחות שהוא הבטיח למתיישבי יהודה ושומרון. לדעתי בן אדם אשר לא אחראי למעשיו ולהבטחותיו לא ראוי להיות ראש ממשלה, ובטח ובטח שלא חבר כנסת. כנראה ששרון לא הבין עדיין מהי המשמעות של תפקידו, ולכן הוא מבטיח הבטחות על ימין ועל שמאל בלי כוונה לקיים אותן. והסיבה לכך שהוא מדבר כמו שמאלני היא על מנת לקנות את שמעון פרס ולגרום לו לנהל איתו משא ומתן לגבי ממשלת אחדות.

ש

שלמה איזקסון

Guest
לצערי אתה צודק פרס נכשל בתפקידו

למעלה