תפקידים נחשקים...

yossi iv

New member
תפקידים נחשקים...

בניתם לכם את המקצוע העתידי שלכם נכון? ספרו.

Moralida

New member
תראה..

אני רציתי להיות עורך-דין, עד שהבנתי שכאשר אני אסיים את התארים, יזרקו ביחד איתי את הכובע כ-10,000 אנשים, שהם לפחות ממולחים כמוני, לפחות מתוחכמים כמוני ולפחות חכמים כמוני, עם המון המון אמביציה להקים את חברת עורכי-הדין הטובה במדינה. תזכרו; לא פסימי - אמיתי. -רועי.

חלמית

New member
תשובה:

אני לא יודעת בדיוק, אני יודעת שמשהו בתחום הפסיכולוגיה ועבודה עם ילדים ובני-נוער. חשבתי על פסכולוגית אבל אני מעדיפה בקבוצות מאשר אחד על אחד, אז נראה.. יש כיוון אבל לא משהו מדוייק. וכמובן, מנחת מיכא"ל בפוטנציה, אבל...
נוי.

SadClown

New member
אממ...

כמו נוי, גם אני נ-ו-ר-א רוצה לעבוד עם ילדים ובני נוער. מאז שאני זוכרת את עצמי... לא מזמן חשבתי על עובדת סוציאלית. אבל אח"כ ירד לי מזה והתאהבתי ברעיון להיות פסיכולוגית לילדים ונוער. בעיקר לילדים קטנים... לראות מה עובר עליהם לפי הציורים שלהם... אין, זה ממש מושך אותי. אבל ביררתי על זה והבנתי שבשביל כל התארים שאני רוצה אני אצטרך ללמוד הרבה מאוד שנים. ככה שעד שאני אתחיל לעבוד עם זה אני אהיה כבר די מבוגרת. ובנתיים זה בטח קשה נורא ללמוד , להקים משפחה ולפרנס... אז אני כבר לא ממש בטוחה. כי זה לוקח המון זמן. אז חשבתי על מרפאה בריפוי בעיסוק או קלינאית תקשורת. אחותי עוברת לפעמים טיפולים בזה... ואמא שלי אמרה לי שזו עבודה טובה שתמיד צריכים מהם. אז אני עדיין לא בטוחה. אבל מה שכן, אני רוצה שזה יהיה עם ילדים. ובמקביל למקצוע החלום הכי גדול שלי הוא להיות סופרת די מוכרת:)

fireblue1

New member
כבר אמרנו את זה לא?

טוב הייתי רוצה להיות חוקר במשטרה{זה פשוט נשמע הדבר הכי מתאים לי}וזה גם מעניין מאוד העבודה הזאת.. אם לא זה אז אני יילך לתחום המינהל{!!!}

חלמית

New member
כן, אבל בהקשר אחר...

דיברנו על זה אפילו יותר מפעם אחת בהקשר של חלומות לעתיד. לא נורא... זה חשוב להגשמת החלום..

אהה, אין לי כוח לכתוב שוב,כולם פה

כבר ידקלמו את זה בע"פ אם יעירו אותם ב2 בלילה

חלמית

New member
אם יעירו אותי באמצע הלילה אני כבר

צריכה לדקלם את פיטגורס

למעלה