תפעול ipod

תפעול ipod

היי לכולם, רכשתי מכשיר IPOD היום קיבלתי אותו ואין לי מושג מה עלי לעשות.... מישהו יכול לרשום לי מה התהליכים של העברת שירים לנגן? האם עלי להטעין תחילה את הנגן? לאחר הכנסת התקליטור שקיבלתי , מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובות תודה

גם חדש בעסק, אז לקחת בערבון מוגבל

תחילה יש להכניס את הדיסק ולהתקין את התוכנה, בשלב מסוים את תתבקשי לחבר את האי-פוד בעזרת הקבל USB שקיבלת. כעיקרון מעכשיו, מה שיש לך בתוכנה זה מה שיהיה לך באיפוד. אם תמחקי משהו מהספריה בתוכנה הוא ימחק מהאיפוד ולהפך- כמובן אם תוסיפי. (אלא אם כן לא סימנת וי). כדי להכניס שירים לספריה File ואז Upload הוא מסדר את זה אוטומטית לפי סוג, אמן, ואלבום. כשתסיימי לסדר את השירים שלך במחשב לחצי על Fila ואז Update Songs on... אם את רוצה להעביר שירים מדיסק את צריכה שהוא ימיר אותם, הוא עושה את זה אוטומטית. אם לא לחצי על כפתור Import מצד ימין למעלה זהו נראה לי, בהצלחה

שאלה נוספת

נאמר לי שעלי לרכוש מתאם אמריקאי. איזה מתאם עלי לרכוש(כמות הוואט?) היכן רשום על התקע שקיבלתי את כמות הוואט?

LinkTree

New member
רק מתאם לא שנאי

כלומר - המתאם מתאים ל110 עד 230 (כתוב בקטן על המטען) את צריכה פשוט מעביר משקע אמריקאי לשקע ישראלי (לא שנאי)

TheRealDeal

New member
והמעביר צריך לעלות כמה שקלים בודדים

שנאי עולה הרבה יותר.

באותו הקשר

אני נוסע בקרוב לארה"ב, במידה ואני ארצה להעביר שירים ממחשב שם לאיפוד מה עלי לעשות?

LinkTree

New member
PODPLAYER

תוכנה חינמית (עדיין) עבור חלונות (אגב צריך גם להתקין .NET FRAMEWORK שמאפשרת בקלות להוריד שירים מה IPOD למחשב. אם זה לא אפשרי (למשל מחשב עם WIN98) אפשר פשוט עם WINAMP ו IPOD_ML

למעלה