תפעול בסיסי - NEXUS 4

קוובנגה

New member
תפעול בסיסי - NEXUS 4

רכשתי NEXUS 4 מערכת הפעלה 4.3
כמה שאלות לחברי הפורום
1. כשאני כותב מופיעה לי שורת תיקון או בחירת מילים - הבעיה שמאגר המילים הוא משמות אנשי הקשר שלי וכמו שאתם יכולים להניח לחלוטין לא מספר - איך אני יוצר תיקון שגיאות כתיב - אוטומטי ומלא?
2. איך אני משתמש בבולוטוס - אני מצליח לזהות אנשים אך לא ברור אי איך אני יכול לבחור לשלוח להם חומרים
3. גוגל נאו במכשיר - מה התכלית שלו והאם יש מדריך מומלץ שיעזור לי להבין איך להשתמש בו
תודה לעוזרים

קוובנגה

New member
שאלה נוספת

אני מחלק שמות לפני קטגוריות בספר טלפונים - צבא, לימודים וכו. כשאני רושם למשל לימודים - אבי = ל.אבי - אם אבי יתקשר ולא אענה אראה בשיחות שלא נענו -
שיחה שלא נענתה מ "ל"
איך אני יכול לפתוח את הבעיה ?

matany

New member
דרך יותר נכונה לספר הטלפונים היא ליצור קבוצות

באמצעות אנשי הקשר בג'ימייל (במחשב) יוצרים קבוצה של לימודים, צבא וכו' ומכילים בה את האנשים הנכונים. לאחר הסנכרון, בחייגן שלך תוכל לראות את כל אנשי הקשר או רק של קבוצה מסוימת.
אפילו אם תחפש ברשימת אנשי הקשר בטלפון את "צבא" תקבל את כל חברי הקבוצה בתוצאות ותוכל לבחור אותם.

את השאלה הראשונה על תיקו המילים לא הבנתי.
ולגבי הבלוטוס, תתחיל מלהכנס לתמונה שאתה רוצה לשלוח, לחץ על כפתור השיתוף ומשם בחר בלוטוס והמשך לפי ההוראות.

בהצלחה

magal101

New member
לאחר שאתה מפעיל את הבלוטוס

אתה יכול לשלוח חומרים לפלאפון שתומך בכך.

קוובנגה

New member
הפעלתי את הבלוטוס

הצלחתי לשלוח תמונות, אבל כשניסיתי לעשות את אותה פעולה כדי להעביר שירים לא הצלחתי. ניסיתי לגשת לשירים דרך מוסיקה - PLAY

למעלה