תפסת מעובה לא תפסת?
P Pigulim New member 13/3/07 #6 יגעת, קצרת ואין לך את הלחם שיוכיח את זה? כאילו לא עשית כלום. <ואם אין לחם אז גם אין תורה, ככה שאת בכלל...>
יגעת, קצרת ואין לך את הלחם שיוכיח את זה? כאילו לא עשית כלום. <ואם אין לחם אז גם אין תורה, ככה שאת בכלל...>
ל ליאצונית New member 13/3/07 #7 אף אחד לא קורא כאן? אמרתי שאני קודם שומעת ואח"כ עושה. ליאצונית - כצאן לא אלך לטבח.
ז זיוי בת New member 13/3/07 #8 א י ל ה קוראת, אבל רק את הסופים. והיא עדיין לא עדכנה אותנו. אז מה נסגר איתך ועם הצאן לטבח? ואפשר לאחל כבר מברוק?
א י ל ה קוראת, אבל רק את הסופים. והיא עדיין לא עדכנה אותנו. אז מה נסגר איתך ועם הצאן לטבח? ואפשר לאחל כבר מברוק?
P Pigulim New member 13/3/07 #10 אני לא מבין את השפה של הלבנטינים מבחינתי, מברוק עליקי זה האזור היותר יוקרתי של מברוק, הצופה אל הים ואל מברוק תחתיקי.
אני לא מבין את השפה של הלבנטינים מבחינתי, מברוק עליקי זה האזור היותר יוקרתי של מברוק, הצופה אל הים ואל מברוק תחתיקי.
ל ליאצונית New member 13/3/07 #12 בואי נחשוב על משהו שישכנע אותו להתגייר חזרה. ליאצונית - ציונות בערבון מוגבל.
P Pigulim New member 13/3/07 #13 מממממ.... 2 נשים, ביחד... אחת עם השנייה.... חושבות... אפשר לבוא לצפות?
S shamus New member 13/3/07 #18 היא תצטרך מצוף אם נצפה אותה, אחרת היא תטבע. הו..... בוקא-קה.... (לפחות זה מה שאומרים בנגסאקה)
ל ליאצונית New member 13/3/07 #19 נו, באמת. אלה כל האופציות? מה עם לשחות או לצלול? זה אני לא יודעת? ואיך עושים לינק כחול כזה?