תפסתי פינק חום

תפסתי פינק חום

אני חושבת שזה סוג של פינק, הוא בגודל של פינק רק בצבע חום כהה... הוא היה כנראה מאוד רעב כי לא ממש הפריע לו שאני רודפת אחריו, כל פעם הוא עף חצי מטר הצידה והמשיך לנקר מהרצפה(היו שם גרעינים שהתוכים שלי העיפו החוצה) אז תפסתי אותו והכנסתי אותו לכלוב יחד עם כולם(פינקים תוכונים קוקוטילים) והוא פשוט יושב על הרצפה ורק מנקר ומנקר ומנקר...נו טוב, לפחות יש מישהו שמנקה את כל מה שהם זורקים למטה... הקיצר רציתי לדעת איך יודעים אם זה זכר או נקבה(יש לו טבעת ירוקה על הרגל, זה אומר משהו?) ואם כדאי לי להביא לו בן.בת זוג ואיך בכלל הסוג הזה מתרבה?

כנסי..

את יודעת שהרבה מגדלים משחררים תוכים בגלל שהם חולים והם לא רוצים שהם ידביקו את הלהקה שלהם... אני מציא לך לשיים את הפינק בכלוב נפרד לכמה ימים .. ואז לראות אם הכול בסדר ואז תוכלי להכניס אותה לכלוב של הפינקים והקוקטילים!!!!!

LeeKo

New member
הטבעת אומרת...

שהוא שייך למישהו... תשאלי בפורומים ובסביבה...(לפי צבע הטבעת)... אם מישהו איבד פינק תשאלי איזה צבע הטבעת...

LeeKo

New member
מה זה משנה כמה יש...

אתם צריכים לשאול בפורומים(גם בתפוז ,גם בהייד פארק גם בסביבה...)אם למישהו אבד פינק... 2 סימני זיהוי שיש לכם במקרה ומישהו אומר שהוא איבד... צבע הטבעת וצבע הפינק... במידה ותעשו לו בדיקת מין זה יהיה ה-3... אם הוא "במצב" טוב...ונראה טוב 90% שהוא שייך למישהו...!

סביר להניח שהוא שייך למישהו...

גם חנות נחשבת מישהו... אבל הקטע זה שלא נראה לי שהמישהו הזה יחפש את הפינק שלו באינטרנט..

LeeKo

New member
הוא לא שלך!

אז למה אתה רכושן? תנסה... אם תמצא אתה יודע איזה אושר זה יסב לבעלים? (יש מגדלים שאפילו משלמים למי שמוצא את התוכי שלהם!) אבל לא כולם...ח

LeeKo

New member
הנה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=781&msgid=44508912

למעלה