תפסתי נחש צפע צעיר

Ph0enix

New member
תפסתי נחש צפע צעיר

אז התמנות שצלמתי וכן כמבון שהצפע חופשי שוב אבל במקום על כבשי הוא חייב בפרדס

dreaming h

New member
ערב טוב זיו

אני שמחה לשמוע שהנחש שוחרר בפרדס, ומקווה שאתה מודע לסכנות שטמונות בנגישות גם לצפעים צעירים. איך לכדת את הנחש? איך הוא הוכנס לבקבוק?

Ph0enix

New member
אז ככה

אז הלכידה הייתה ספונטיתי מאוד למרות שאני מודה לצפע צעיר מסכון יותר מנחש צפע בוגר הייתי על הכיבש המיהר עם המתכדרת שלי ראיתי תצפע על הצד של הכיבש לקחתי שקיית נליון עבה והרמתי אותו ואז שראתי שהוא מתחיל לבורח מצאתי בקבוק שצד הכביש ואז עם הנעל גרמתי לו לזחול לתוך הבקובק חזרתי לבית צלמתי ושחררתי בפרדס הסומך כן כמו בכול פורום שספרתי על זה אני יודע שזה מסכון אבל היי אני מכון לחתוף ביס בשביל שהנחש לא ידרס

dreaming h

New member
מוכן לחטוף ביס מצפע צעיר?

חטפת פעם הכשה של צפע?... אני יודעת לפחות על מישהו אחד בפורום שחטף, ואני לא בטוחה שהוא יצודד בנכונות שלך....

naja

New member
שלום זיו.

הכוונות שלך היו טובות, אבל הביצוע היה לא משהו....
אני בהחלט מבין את הרצון שלך להרחיק את הנחש מהכביש אל הפרדס אבל אין שום סיכוי שהשקית הייתה מונעת ממך לחטוף הכשה. אתה צריך להיות שמח שהסיפור ניגמר ככה כי אני בטוח שלא שווה לקבל הכשה מנחש צפע רק בגלל הרצון לעזור לו. בפעם הבאה(אם תהיה) אני ממליץ לך להזהר טיפה יותר. בכל מקרה-יפה שהיה לך חשוב להרחיק את הנחש ואני מקווה שהוא נמצא כרגע רחוק מאיזור מגורים.

GUYLI9

New member
הוא באמת נמצא רחוק מאזור מגורים

אבל שלו! מחר הוא בטח יפגוש אותי ואז אני אצטרך להחליט אם לברוח ממנו או לשים אותו בשקית של סנדוויצ'ים

למעלה