תפסתי אותך

צייר

New member
תפסתי אותך

תפסתי אותך אחזתי בך בלאסו אהבה בחבל מלא תשוקה את הדבר המתוק ביותר. אני רוצה להיות שוב פעם הצייד, להראות לך את עולם אהבה. תמיד השמש תאיר לנו את דרכינו. תחמם את ליבינו. לנצח תישארי בלבי וטוב שאת כאן לידי,. נתתי לך את לבי נתתי למשהי מיוחדת במינה אני שוקע אתך בחבית של אהבה למקום בו המשקעים הטהורים שוקעים מוכן לתפוס עבורך את כל הכוכבים הנופלים אמרי לי שאת ממשיכה לאהוב אותי שלך עם המון אהבה. אני יודע שיש רק אחת כמוך צייר

|נשיתפוס אותי..../images/Emo25.gifאהובי הצייר..

תפוס אותי..אהובי הייקר.. תפוס אותי.. אחוז אותי בחוזקה.. אליך..כמה שיותר.. אל תשחרר אותי לעולם.. רקוד עימי..רק שנינו.. ריקוד סלואו. קשור אותי..איתך.. בחבל המלא..התשוקה.. רוצה אני אותך.. את הדבר הכי מתוק.. והייקר..שיש ביותר. שנמצא האחד והיחיד.. והמיוחד במינו וזה אתה מתוק שלי. קח אותי..צייד שלי.. אל עולם המופלא.. לעולם של אהבה ותשוקה.. שלי ושלך. קח אותי לשמש.. אשר תאיר לנו.. ותחמם את ליבינו אהובי. נשארת בליבך.. לנצח נצחיים.. אתה שלי..ואני שלך לעד. ליבך וליבי.. הוא לב אחד.. אוויר לנשימה. נתת לי את ליבך.. ואשמור עליו בכל משמר.. אעטוף אותו.. במלוא אהבתי אליך.. ליבי הוא שלך.. וליבי שלך לעד.. נועדנו זה לזה.. אהובי הייקר. אתה הוא הלב שלי.. אתה הנשמה שלי.. אתה כה מיוחד במינו.. שייכת רק לך. שוקעת איתך במעמקים.. בחבית של אהבה.. למקום יש בו.. משקעים טהורים.. של אהבה נצחית. לוחשת לך אהובי.. במלוא אהבתי.. אליך..אהוב ייקר שלי: א ו ה ב ת א ו ת ך.
שלך: קסם של אישה המקורית אוהבת אותך מאוד < חתימה: אשת המסתור ורעם** >
אתה אהבת חיי, מאור עיני.

למעלה