תפסיקו כבר....

hilasapir

New member
תפסיקו כבר....

למה כול אחד בפורום שמעלה השערה או אפילו ניחוש חסר טאקט חייב לרשום ספלויר בכותרת???? איין יותר ספלורים!!!! באיחוד בגלל שהם הגבירו את האבטחה לגישה לפרקים הבאים....(המבין יבין)

hilasapir

New member
בדיוק תפנימו!!!!!!!

הספלורים הזמינים עכשיו: 1.קשרים שלרוב אנשים ממצאים כאן 2.פליטות פה פו ושם 3.תקצירים שקשה להסיק מהם משהו... רק כלפיהם תגידו שזה ספלויר אתם מונעים מאנשים שלא רוצים ספלורים אבל מעניין אותם השערות לקרוא הודעות!!!

nWkobi

New member
נכון מאד ../images/Emo45.gif

כבר העירו גם לי על כך וסתם.... השערה =! (שונה מ..) ספוילר!

../images/Emo55.gifנכון../images/Emo45.gif

יש פה ילדים שרק מעלים השערות וכולם אומרים להם שימו
וזה לא ספוילר
זה רק השערה

Titush Black

New member
מה זה משנה?

את קוראת ספוילרים? אם לא- הרווחת גם לא לדעת את ההשערות. אם כן- אז מה זה משנה? את ממלא קוראת הכל אז כמה השערות לא יזיקו. לא הבנתי מה הבהלה הגדולה מהספוילרים האלה. הרי עם זה לא נכון אז זה ממלא לא יקרה, אז מה זה משנה? אנשים ירשמו מה שהם רוצים. מי שרוצה לדעת שידע מי שלא שלא יקרא. חבל לפתוח מיליון הודעות חדשות על כמה אנשים שלא ידעו שספוילר זה לא השערה או בגלל כאלה שפחדו שעם הם לא ירשמו ספוילר על השערה יתנפלו עליהם. זהו. תיתוש

Shaaachar

New member
נצל"ש...אני תוהה...../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

כולם אומרים שהשתולה היא איה... אבל זה נשמע לי לא הגיוני...השתולה חייבת להיות אחת מהשמיניה... אחרת בשביל מה כל הסיפור? השתולה לא מרגלת בשביליהם? איה כרגע לא חלק מהשמיניה, ולא יכולה לרגל בשביל לובשי המסכות האלו... מישהו חשב על זה?

פעם שמינייה תמיד שמינייה

ואם ניצן תצטרף זה לא יהיה "השמינייה" כי ניצן לא מגיעה לקרסולים של איה והיא לא תחליף שלה והיא לא תמלא את המקום של איה בשמינייה כי גם אם היא תהיה בשמינייה כביכול במקום של איה זה עדיין יהיה המקום של איה ליהי לאב הילי

hilasapir

New member
מה הקשר???

איזה טימטום יש פו לאנשים.... בואו נסביר לך.... א-נ-י--ה-ג-ב-ת-י--ל-ה-ו-ד-ע-ה--ה-ז-א-ת-: "כולם אומרים שהשתולה היא איה... אבל זה נשמע לי לא הגיוני...השתולה חייבת להיות אחת מהשמיניה... אחרת בשביל מה כל הסיפור? השתולה לא מרגלת בשביליהם? איה כרגע לא חלק מהשמיניה, ולא יכולה לרגל בשביל לובשי המסכות האלו..." ו-א-נ-י--ת-ה-י-ת-י--מ-ד-ו-ע--א-י-ה--ל-א---ב-ש-מ-נ-י-י-ה---ל-פ-י-- ד-ב-ר-י-ו--ו-א-ת--ה-ג-ב-ת--ל-י--ב-ל-י--ק-ש-ר!!!!!!!!!!!!!

hilasapir

New member
סלחה על העצבנות....

אבל הגבת בלי קשר??? מתי אני אמרתי שניצן תחליף את איה?! ומתי אמרתי שאיה לא חלק מהשמנייה?! רק שאלתי את כותב/ת ההודעה שהגבתי לה מדוע הוא אומר שאיה לא בשמנייה....

למעלה