תפסו!

ברררר

New member
תפסו!

מדברי או ירוק? שוקולד או סוכריות? ערסים או פרחות? מכונית או אופניים? בלונדינית או שחורדינית? מוניקה סקס או כנסיית השכל? ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ספר או סרט? הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? צעיף או כובע גרב? תחתונים או חזייה? שפתון או צללית? ברוש או בראשית? נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? 2005 או 2006? FIX YOU או SPEED OF SOUND? עץ או שיח? נוגה או צדק? עומר או אורן? מאי או מורן? קלס או גומי? אוהל או שק שינה? YES או HOT? טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? נענע או וואלה!? בלוג טי וי או סתם בלוג? החיים קשים או החיים יפים? שישיבת או שישי-שבת? בר חמודה או בר חמורה? הזכויות שמורות לי- שבת שלוםםםםםםםםם!!!

InfeCtedShesek

New member
לא יכולה לראות אותו, מפריד ביננו ים

אבל עלי וגם עליו אותו ירח קם.. מדברי או ירוק? ירוק חח
שוקולד או סוכריות? חסה
ערסים או פרחות? גם וגם
אני הכי אוהבת אותם! מכונית או אופניים? בטח שמכונית. בלונדינית או שחורדינית? לא הכי משנה מוניקה סקס או כנסיית השכל? לא זה ולא זה. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? אוו
שאלה קשה.. ספר או סרט? ספר, התחלתי לשנוא קולנוע בזמן האחרון. הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? ממ הסרט צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? ביחד? שפתון או צללית? אוף דיי
ברוש או בראשית? הופה! נראה לי ברוש. או בראשית. לא יודעת. נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? אמממ אממ אמ לא יודעת 2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? מה זה, קולדפליי? פריקים
עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה? עומר או אורן? מי זה אורן? מאי או מורן? מי מה? קלס או גומי? קלאס! וגומי! אוהל או שק שינה? אוהל ושק שינה (החלטיות זה לא הצד החזק שלי) YES או HOT? בטח שהוט!! טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? המוזיקה נענע או וואלה!? אף אחד בלוג טי וי או סתם בלוג? מעניין לי ת'תחת, בעיקרון. החיים קשים או החיים יפים? לפעמים ככה ולפעמים ככה. שישיבת או שישי-שבת? סופ"ש בר חמודה או בר חמורה? חמורה יותר מצחיק.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו בר, תהיי בריאה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

מדברי או ירוק? גם וגם! מזה...
שוקולד או סוכריות? שוקולד ערסים או פרחות? Niether מכונית או אופניים? אופניים בלונדינית או שחורדינית? בלונדינית מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה
ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי
ספר או סרט? הו!!
הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? הספר, אבקורס צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? תחתונים, אני מניחה שפתון או צללית? שפתון ברוש או בראשית? ברוש!!! נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר 2005 או 2006? מי יודע? FIX YOU או SPEED OF SOUND? היי! זה רוע לב עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה עומר או אורן? מבחינת השם? עומר
מאי או מורן? מאי קלס או גומי? גומי אוהל או שק שינה? שקשינה, קרם ידיים, שניצל, ואני מסודרת לחיים
YES או HOT? הוט טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? הקולנוע נענע או וואלה!? וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? לאדעת החיים קשים או החיים יפים? יפיפיים שישיבת או שישי-שבת? איזו שאלה מטומטמת
בר חמודה או בר חמורה? בר קוסית
שבת שלום יפה

B l a c k tears

New member
שאלוהים יברך אותך.

מדברי או ירוק?ירוק. שוקולד או סוכריות?נראה לי שוקולד,למרות שאני חולה על סוכריות על מקל. ערסים או פרחות?לא זה ולא זה.
מכונית או אופניים?מכונית. בלונדינית או שחורדינית?שחורדינית. מוניקה סקס או כנסיית השכל?מוניקה.
ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?אסף. ספר או סרט?לא יוצא לי כ"כ לקרוא ספרים..אז סרט. הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט?לא זה ולא זה? צעיף או כובע גרב?צעיף. תחתונים או חזייה?תחתונים. שפתון או צללית?שפתון. ברוש או בראשית?בראשית. נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר..לא סובלת שנוגעים לי בבטן. 2005 או 2006?2006. FIX YOU או SPEED OF SOUND?ספיד אוף סאונד. עץ או שיח?עץ. נוגה או צדק?לפעמים צדק זה רק כוכב. חוח,הייתי חייבת להגיד את זה. עומר או אורן?שונאת מישו שקוראים לו אורן,אז עומר! מאי או מורן?מאי. קלס או גומי?גומי!!
אוי,עשית לי חשק. אוהל או שק שינה?אוהל. YES או HOT?הוט! טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע?מי רואה את זה. נענע או וואלה!?הממ..נענע? בלוג טי וי או סתם בלוג?בלוג רגיל וטוב. החיים קשים או החיים יפים?אם אני אגיד יפים אולי זה יעבוד אז..יפים. שישיבת או שישי-שבת?מה. בר חמודה או בר חמורה?חמודה!

ברררר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo2.gif

גם אני שונאת שנוגים לי בבטןןןן זה מדגדג מדי!!!!!! שה' יברך אותי? מהמקלדת שלך לה'! אמן.
.
.

בסדנא כשהגיע תורי.. ../images/Emo99.gif

תורי כן
יופי..
מדברי או ירוק? תלוי במצברוח.. עכשיו בא לי מדברי..
שוקולד או סוכריות? שוקולד
ערסים או פרחות? ששניהם ישארו כמה שיותר רחוק..
מכונית או אופניים? מכונית..
בלונדינית או שחורדינית? כל אחת ומה שמתאים לה.. אני בעד טבעי בד"כ..
מוניקה סקס או כנסיית השכל? שתיהן..
ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? אממ.. מאיר בנאי יתקבל כתשובה
ספר או סרט? ספר הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? אף אחד מהם..
ניסיתי ולא התחברתי [בר ותמר לא להרוג אותי
] צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? זה סותר
שפתון או צללית? צללית ברוש או בראשית? אביתר
נראה לי שבראשית
נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? תלוי בסיטואציה..
2005 או 2006? 2006 אני עם הפנים קדימה..
FIX YOU או SPEED OF SOUND? FIX YOU עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה עומר או אורן? עומר
מאי או מורן? מאי קלס או גומי? קלס.. אוהל או שק שינה? אוהל YES או HOT? YES טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוסיקה
נענע או וואלה!? תפוז..
בלוג טי וי או סתם בלוג? לא זה ולא זה..
החיים קשים או החיים יפים? יש תקופות ויש תקופות..
שישיבת או שישי-שבת? שישבת בר חמודה או בר חמורה? בר מקסימה
כל הכבוד..

darling2

New member
אני../images/Emo39.gif

מדברי או ירוק? ירוק...
שוקולד או סוכריות? שוקולד
ערסים או פרחות? את מי להשמיד מהעולם? את שניהם אם אפשר ובו-זמנית אם אפשר! מכונית או אופניים?
יפנית חדשה?! בלונדינית או שחורדינית?
אובייקטיבית משהו! מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה סקס! ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? גם וגם! ספר או סרט? סרט הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט?
צעיף או כובע גרב? צעיף!
תחתונים או חזייה? גם וגם! שפתון או צללית? שפתון..
ברוש או בראשית? ברוש
נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? בבטן! 2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? קולדפליי בכל צורה!
עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה
עומר או אורן? עומר
מאי או מורן?... קלס או גומי? קלס! אוהל או שק שינה? שק שינה YES או HOT? הוט..
יס לא שווים נגמר הכי גאים שיש
טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? קולנוע נענע או וואלה!? ואללה בלוג טי וי או סתם בלוג? בלוג טי וי! החיים קשים או החיים יפים? גם וגם אבל לרוב יפים עד מאוד! "החיים יפים כדאי לכם לחיות" שישיבת או שישי-שבת? שישיבת בר חמודה או בר חמורה? חמודה

MooKuSh

New member
פיההההההוק.

מדברי או ירוק? שיהיה מדברי. שוקולד או סוכריות? אף אחד. ערסים או פרחות? מה, את מי להרוג קודם? מכונית או אופניים? אופניים. :) בלונדינית או שחורדינית? כל מה שטבעי. מוניקה סקס או כנסיית השכל? כנסית השכל. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי. ספר או סרט? ספר. הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? אף אחד. צעיף או כובע גרב? צעיף. תחתונים או חזייה? תחתונים כי יותר כיף לקנות שפתון או צללית? אף אחד. ברוש או בראשית? בראשית. נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר. 2005 או 2006? 2005 כי היא נגמרה כבר. חח סתם. FIX YOU או SPEED OF SOUND? נראה לי ספיד אוף סאונד. עץ או שיח? שניהם. נוגה או צדק? אנערף עומר או אורן? עומר. מאי או מורן? מאי. קלס או גומי? קלס. אוהל או שק שינה? שקש אפילו שאם לא קר אני גם ככה תמיד מוצאת את עצמי בחוץ. YES או HOT? אף אחד. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? איכ נענע או וואלה!? אף אחד. בלוג טי וי או סתם בלוג? סתם בלוג. החיים קשים או החיים יפים? דונט גט מי סטרטד...:) שישיבת או שישי-שבת? שישי-שבת. בר חמודה או בר חמורה? לא מכירה כ"כ... פיי יצאתי שונאת אדם. אני יותר נחמדה במציאות.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

מדברי או ירוק?ירוק שוקולד או סוכריות?שוקולד|שוקולד| דהה ערסים או פרחות?
אף אחד מכונית או אופניים?מכונית
בלונדינית או שחורדינית?אני בכלל מעדיף שיער חום
מוניקה סקס או כנסיית השכל?מוניקה ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?ירמי ספר או סרט?ספר הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט?הספר, למרות שהסרט הרביעי מעולה
צעיף או כובע גרב?צעיפ
תחתונים או חזייה?
שפתון או צללית?
ברוש או בראשית?בראשית נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן?
2005 או 2006?2006 אני מניח FIX YOU או SPEED OF SOUND?פיקס יו, ספיד אוף סאונד יותר מדי דומה לשירים אחרים שלהם עץ או שיח?עץ נוגה או צדק?צדק עומר או אורן?עומר
מאי או מורן? הא? קלס או גומי? קלס
אוהל או שק שינה?שק"ש, ועכשיו גם קניתי חדש
YES או HOT?יס! טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע?אף אחד נענע או וואלה!?נענע בלוג טי וי או סתם בלוג?אף אחד החיים קשים או החיים יפים?גם וגם שישיבת או שישי-שבת?שישי שבת בר חמודה או בר חמורה?חמודה

MikeY fReAk

New member
|חרדתאנטרים|../images/Emo79.gif

מדברי או ירוק? מדברי-מחר אני והמצלמונה יוצאות לטיול במדבר[[-:
שוקולד או סוכריות? שוקולד! ערסים או פרחות? איכ, לא. מכונית או אופניים? בלונדינית או שחורדינית? מוניקה סקס או כנסיית השכל? אני אוהבת את 2 הלהקות האלו, אבל מוניקה הרבה יותר טובה.. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי ספר או סרט? ספר הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? סרט, לא קראתי את הספר.. צעיף או כובע גרב? כובע גרב תחתונים או חזייה? חזייה:p שפתון או צללית? צללית ברוש או בראשית? ? נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר... 2005 או 2006? 6...זה אומר יומולדת:) FIX YOU או SPEED OF SOUND? מכירה רק את פיקס יו עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? לודעת עומר או אורן? אוף, מה. מאי או מורן? מה? קלס או גומי? גומי אוהל או שק שינה? אוח, את שניהם אני לא הכי אוהבתO_O YES או HOT? אין לי את שניהם. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? לודעת נענע או וואלה!? וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? סתם?:\ בלוג זה הרבה יותר טוב מבלוג טיוי.. החיים קשים או החיים יפים? החיים משלבים בתוכם גם רגעים קשים וגם רגעים יפים. שישיבת או שישי-שבת? שישיבת בר חמודה או בר חמורה? אע?

Butza

New member
../images/Emo26.gif

מדברי או ירוק? ירוק בהחלט. שוקולד או סוכריות? שוקולד
ערסים או פרחות? פרחות, כייף לצחוק עליהן כשהן בסביבה. מכונית או אופניים? מכונית. בלונדינית או שחורדינית? בלונדינית? מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי. ספר או סרט? תלוי, מי מו, מה
הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? ספר. צעיף או כובע גרב? צעיף
תחתונים או חזייה? חזיה. שפתון או צללית? צללית ברוש או בראשית? ברוש, ברור נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? בטן. 2005 או 2006? 2006... FIX YOU או SPEED OF SOUND? לא זה ולא זה. עץ או שיח? עץ! נוגה או צדק? צדק. תמיד צדק. עומר או אורן? אורן. מאי או מורן? מאי. קלס או גומי? גומי. אוהל או שק שינה? שק"ש. YES או HOT? הוט. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? קולנוע. נענע או וואלה!? וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? שום בלוג. החיים קשים או החיים יפים? החיים מעפנים. שישיבת או שישי-שבת? שישיבת. בר חמודה או בר חמורה? חמודה ככל הנראה

whynot5

New member
אניאניאני

מדברי או ירוק? אהמ, קשה להחליט. אני דיי גרופית של נוף. שוקולד או סוכריות? שוקולד. ערסים או פרחות? אם כבר, ערסים. מכונית או אופניים? מכונית. בלונדינית או שחורדינית? שחורדיניות רולז! מוניקה סקס או כנסיית השכל? כנסיה. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי. ספר או סרט? תלוי. הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? הספר. צעיף או כובע גרב? צעיף!
תחתונים או חזייה? או, חזיה. אני מניחה. שפתון או צללית? שפתון. לא שמה צלליות. ברוש או בראשית? אהמ אהמ.. מה? נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? מה 2. 2005 או 2006? מה 3. FIX YOU או SPEED OF SOUND? מה 4. [זה מתחיל להדאיג אותי] עץ או שיח? אני שוקלת להכריז על ניוון שכל זמני. נוגה או צדק? אהמ, עוד לא יצא לי לבקר. עומר או אורן? ומי זה אורן? או שאת מתכוונת לשמות? אז עומר. מאי או מורן? כנראה שהתכוונת לשמות. אז אהמ, אפחד. קלס או גומי? גומי. אוהל או שק שינה? שקשינה. YES או HOT? יש לי הוט. אז אני מניחה שהוט. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה. נענע או וואלה!? איכס נענע. בלוג טי וי או סתם בלוג? סתם בלוג. החיים קשים או החיים יפים? שניהם יחד. שישיבת או שישי-שבת? די. בר חמודה או בר חמורה? בטח חמודה. אבל אני מרגישה מטומטמת אחרי השאלון שלך. עכשיו אני אוסיף כי בא לי- פגשתי את סיוונואלה ביום חמישי. ואתם לא! [טוב חלקכם כן] אבל, לי היא ניגנה בגיטרה! [עלק ניגנה... בקושי הסכימה] ואכלנו גלידה. אווו.. היה לי כייף!

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif

מה-1: ברוש או בראשית, את שניהם אביתר מבצע, (ברוש לפי מילים של אהוד מנור) מה-2:נשיקה, זה כשלוקחים את השפה ומצמידים אותה לחלק מגוף של בנאדם מסויים, או בעל חיים או כל מה שעולה לך בראש. מה-3: 2005 נשיקות בעכוז או 2006. מה-4: 2 שירים של קולדפלי, להקה בריטית משובחה. [זה מתחיל להדאיג אותי] -- לילה מקסים!

whynot5

New member
אללי ../images/Emo70.gif

המה הראשון היה כי לא הבנתי, השני והשלישי כי סתם זה היה נראה לי תמוה [השאלות] והרביעי, כי שוב לא הבנתי. יומטוב. ואתה לא צריך לדאוג :]

למעלה