תפסו תחת עלינו !!!!!!!!!!

BlogTV Police33

New member
תפסו תחת עלינו !!!!!!!!!!

טוב התחילה תופעה מוזרה ומעצבנת אנשים התחילו לדחוף את השמות שלנו לנייקים שלנו לי אישית זה מפריע ומציק אני רוצה את התגובה שלכם לעניין צרפתי בינתיים שתי תמונות של הכינויים אני קורא לכל הפולים לחתום ולהגיב על "העצומה להתנתקות המילה פוליס בכינוים של אנשים זרים" תחתמו ותשפיעו !!! לא חייבים לחסום אותם אפשר לבקש יפה שיחליפו כינוי .

BlogTV Police48

New member
טוב אז ככה

דיברתי עם "טורפת בביס את הפוליס" והיא שאלה אותי את עמדתי אמרתי לה שמבחינת תפוז עדיף שתחליף ניק כי זה ניק שממש לא לרוחי. אמת מבחינתי אין שום בעיה עם ניקים כאלה כל עוד זה לא קללות או משהו כזה השאלה היא מה עמדת תפוז, ענת כלפי ניקים כאלה אם צריך להעיר אז נעיר אם צריך לחסום אז נחסום ואם צריך לבקש אז נבקש אני חוזר ואומר לדעתי הכל תלוי במערכת שאנחנו חלק ממנה ולי אין בעיה עם ניקים כאלה יש לי בעיה אם אחת שהניק שלה זה: זונה מהחלונות האדומים" לידיעתכם מושיקו 48

BlogTV Police32

New member
הגזמתם, באמת...

אלה בסך הכל ניקים חביבים שלא פוגעים ולא מעליבים. אל תשכחו שאנחנו נמצאים כאן באתר אינטרנט ומטרת הגולשים היא ליהנות. התפקיד שלנו הוא לוודא שהם באמת יוכלו ליהנות, לא יפריעו האחד לשני ולא יעברו על חוקי הבלוגים והמדינה. אני ממש לא חושב שהניקים הללו מפגינים "תפיסת תחת" אלא להיפך, נאמרו בקריצה. כדאי שכולנו נזכור שאנחנו לא הדמות הראשית בבלוגים אלא רק גורם מסייע ומכווין. כל מי שנעלב מניק זה או אחר בסגנון הנ"ל מומלץ לו שיתבגר קצת ויתחיל לקחת דברים בפרופורציה... לילה טוב, גיא.

BlogTV Police48

New member
מסכים עם כל מילה

גיא אתה צודק במאה אחוז וגם אני טוען אותו דבר אבל את זה צריכה לקבוע ענת היא בעלת הסמכות ענת מחכה להבהרות ממך האם זה תקין?

BlogTV Police40

New member
ביקשת שנגיב אז...

לדעתי אתה טועה, אם בסך הכל אין פגיעה ואין כוונה לפגוע אז זה באמת לא נורא, אלא אם עשו משהו או כתבו על מנת לפגוע זה כבר משהו אחר. אני מצטרף לדעתו של גיא בעניין זה.

BlogTV Police11

New member
בחייך...

חבל שיש אנשים שלוקחים את התפקיד בהרבה יותר מדי רצינות ולא פעם אני שומע ממשדרים שבגלל שאני אומר ערב טוב ושואל אם הכל בסדר, אז אני "שוטר נחמד לא כמו האחרים" (כמובן שזו הכללה גסה, אבל בהחלט יש הרבה פוליסים ממש קשוחים שמפספסים את העניין שלכל האנשים בבלוגים חוץ מענת, זה תחביב). אנחנו צריכים להזכר שאנחנו פה כדי לתת שירות ולא כדי להטיל מורא על הבלוגים ואם משדרים (וסתם אנשים) נותנים לעצמם שמות שכוללים את המילה "פוליס" לא צריך לקחת את זה ביותר מדי רצינות. אנחנו משהו שקיים בבלוגים ולא צריך להתרגש מזה. הגיע הזמן שנזכר כולנו שוב למה אנחנו עושים את העבודה (בהתנדבות) הזו למרות הקללות וכפיות הטובה שבתפקיד: אנחנו רוצים לעשות הבדל - אנחנו רוצים לשפר את הבלוגים. אסור לנו לקחת את עצמנו יותר מדי ברצינות!

BlogTV Police33

New member
זה מתחיל בקטנות !!!!

התופעה מתחילה בקטנות כלומר הם בהתחלה ינסו קצת לשחק עם השם שלנו ואז כבר לא ניתן יהיה לעצור את התופעה !! נכון שאנחנו מתנדבים וזה תחביב וכיף וסבבה אבל כאשר אנחנו מחוברים כפוליס אנחנו צריכים לעשות סוייצ' במוח ולהתנהג כמו אחראי וכאילו שאנחנו מנהלים את הבלוג ! ולכל המבוגרים שבינינו אז לידיעתכם אנחנו באמת הדמות המרכזית פה בבלוג כשאנחנו נכנסים לחדר כולם שמים לב וכולם מגיבים נכון שאנחנו צריכים לעזור ולסייע אבל עדיין אנחנו צריכים לקבל כבוד מהגולשים בבלוג ואנחנו חייבים לקחת את עצמנו ברצינות הלא בגלל זה אנחנו שוטרים שתפוז הפקידה בידינו את הפיקוח והשליטה על הבלוג .

BlogTV Police11

New member
זה בדיוק העניין!

אנחנו לא המנהלים של הבלוג!!! (ובטח שלא הדמות המרכזית). אנחנו בסך הכל שומרים בבלוג. אנחנו פה כדי לשמור על הסדר בבלוגים, לשמור שמשדרים לא יעשו דברים לא חוקיים, לשמור שמשדרים צעירים (וצעירות) מדי לא ישדרו ובעיקר לפקח על מי שנמצא בבבלוגים שלא יטריד או יפריע לשידורים או למשדרים. אנחנו צריכים להיות אחראיים אבל בהחלט לא "לנהל" או לשלוט בבלוגים - זו לא המטרה שלנו ואף אחד לא שם אותנו לעשות את זה!!! מה פתאום אנחנו הגורמים המרכזיים בבלוגים? אלה המשדרים! לפי דעתי, אם תתעלם מהתופעה - היא תעלם לגמרי וגם אם לא לגמרי, היא לפחות לא תהיה משהו משמעותי במיוחד. הניקים האלה מעוררים גיחוך לדקה או שתיים אצל בלוגיסטים והם ממשיכים הלאה - זו סנסציה לדקה. לי לא אכפת לקבל שום כבוד מגולשים כל עוד הם שומרים על החוקים. ברגע שהם לא שומרים על החוקים - הם יודעים את ה"עונש".

Queenati

New member
ממש לא אמור להפריע לנו

כל עוד זה לא פוגע. אין שום חוק/כלל שמונע מהם לעשות את זה. שיבושם להם. ואתם - תתחילו לחשוב כמו סלבריטאים

BlogTV Police26

New member
אני מציע...

לתפוס אותם לכרות להם את הידים והרגלים, לעקור להם את העיניים ולתקוע להם מקל את מטאטא בתחת!!!! ממש חצופים :) אנשים לא קרא כלום - אנשים שמנסים למשוך את צומת ליבנו ממש מרוצים מזה שאנחנו מתייחסית אליהם - אל תגיבו זה יעלם - תגיבו זה יהפוך לתופעה!

למעלה