תפסו את חוסיין!!!!!!!!!!!!!!!!

הצתה טיפה מאוחרת, הייתי אומר ../images/Emo13.gif

ראיתם איזה שקסי הוא נהיה? הזמן עושה לו רק טוב

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifבדיוק בגלל זה..

הם בדקו את השיניים שלו ואת הרקמות, וגילו שזה הוא.

green beetle

New member
מדהים...

ממש עושה לי את זה... אחרי הגילוח הוא בכלל נראה חבל על הזמן...

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהיתה איזו תמונה בחדשות

היום בצהריים....השוואה איך הוא היה פעם (גם לא משו) ואיך הוא היום...ואני רוצה להגיד לכם משו...יש לו בדיוק אותה ליפה כמו איזה נהג אוטובוס בשכונה שלנו

../images/Emo6.gif אני חייב להתוודות. ../images/Emo16.gif

לא ראיתי חדשות היום (כולם בשוק). ראיתי רק את רוב סדר עולמי ושמעתי את תחילת המבזק ב-*22 בבי"ס, כדי לאמת את השמועות שתפסו את סאדאם.
סאדאם חוסיין, סאדאם שלנו, ישב בבונקר ורצה להיות עכשיו איתנו... העולם שנא, אותך ללא סיבה. אז תמשיך להילחם גם בעולם הבא
...
ניר

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהממממ

אני הדלקתי לראות ערוץ 2 ופתאום אני רואה שתפסו את סדאם אז קברתי ת'ווליום של הטלוויזיה שעל המסך כתוב משו כמו "תפסו את סדאם" (בע לא זוכרת) ושמתי 'גבירותי ורבותי' במחשב ושמעתי את הכל בריפיט ומפה עדיף שאני לא אתאר מה עבר עלי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo16.gif

לעזאזל. הרגע גיליתי שבנוסף לדו"ח מעבדה בפיזיקה (שכבר מודפס ומוכן) יש לי עוד 10 תרגילים בפיזיקה, 2 וחצי משפטים בערבית, להדפיס משהו קטן באנגלית, ולסיים לקרוא ספר של 200 עמודים באנגלית שבשיעורים כשקראתי לא קלטתי כלום. בנוסף לכך אולי יש לי עוד משהו בגיאוגרפיה, אבל אני מפחד לבדוק. ואני לא מצליח להתרכז בכלום. בלע. מסקנה- לא לדחות כלום לרגע האחרון בלה בלה, אבל תראו שכבר מחר שוב יהיה אותו מצב.
ניר

green beetle

New member
בוואלה עשו לו בוק...

תמונות מפעם ותמונות מאתמול, ממש הצחיק אותי

למעלה