תפירת כרית הנקה

rio11

New member
תפירת כרית הנקה

היי, ילדתי לפני חודש, ואני רוצה כרית הנקה. חשבתי אולי לתפור כזו. יש למישהי מושג מאיזה בד כדאי לתפור (אריג/סריג), ואיזה מילוי הכי טוב? בסה"כ הגזירה והתפירה נראים לי די פשוטים, רק צריכה את החומרים הנכונים. תודה!

יש עליך איזה תמונה, שנבין במה מדובר?

יהיה יותר קל לעזור ככה

רות מלר

New member
כרית הנקה

מילוי- אקרילן זו האופציה שמאפשרת לך מילוי גמיש שיתאים את עצמו לצורת הכרית בדים- אני הייתי תיפרת שתי שכבות, את הבסיס הקבוע מכותנה עבה-על מנת שתשמור את צורת הכרית ומעל ציפוי שיוסר ויכובס- מטריקו 100 כותנה - כותנה כי הוא עשוי לבוא במגע עם עור התינוק-אז שלא יגרד וגם סריג טריקו תוכלי לתפור כך שהוא ימתח על הכרית ויעניק לה צורה חלקה בהצלחה

הכי נח מנסיון

אגב- כריות הנקה בכלל לא נוחות להנקה, הם נוחות להמון שימושים אחרים, בעיקר לסוף ההריון כדי לתמוך בבטן הגדולה אם שוכבים על הצד, או בגב וכו', וגם עבור התינוק כשהוא עם נזלת או שיעול כדי להרים את פלג גופו העליון בשינה, נח מאוד לכאבי גם בכללי ולקריאת ספר במיטה או צפיה בטלויזיה וגם סתם ככרית בסלון. לטעמי הכי מוצלח למלא את הכריות הללו בקלקל, אפשר לקנות בהרבה מקומות וגם דרך חברות הכריות עצמן. גרגרי קלקל קלים לניידות בתוך הכרית ואפשר להתאים את הצורה בקלות וגם לא נמעכים כל כך בקלות ולכן התמיכה נשמרת, פעם בכמה שנים אפשר להוסיף מהם קצת. אם רוצים כרית הנקה שבאמת עוזרת להניק , מומלץ את my brest friend יש לי כזו, וכשהנקתי זו הייתה ממש הקלה, הייתי סקפטית וזה פשוט עשה הבדל בהצלחה

ש מ ש א

New member
תפירת כרית הנקה

הבדים המתאימים ביותר לתפירת כריות כאלה הם לייקרות לסוגיהן. יש לתפור שתי "כריות": שקית מילוי פנימית - שהיא לפחות באותו גודל של החיצונית, או מעט גדולה ממנה, למלא היטב בפתיתי קלקר עגולים קטנים, ולסגור היטב. אפשר לקנות אותם בחנויות לחומרי יצירה. את הכרית הממולאת הזאת מכניסים לציפוי חיצוני כאמור, שתפור עם רוכסן - זאת כדי שאפשר יהיה לכבס לפי הצורך [ויש צורך...] בהצלחה.

avonlea

New member
שמשא, הקלקר לא גורם לכרית להיות

גמישה מידי? קצת כמו פוף?

רק קלקר. אקרילן לא נוח לכריות כאלה

החלק הפנימי צריך להיות תפור מסריג יציב יחסית, ומלא קלקר. אם משאירים יותר מדי אויר הכרית נהיית סמרטוטית.

ש מ ש א

New member
הגמישות היא העניין כאן

הגמישות מאפשרת לכרית לקבל את צורת הגוף, ולכן זה כל כך נוח. וכן - כריות הנקה, לפחות אלה שאני מכירה, הן בדיוק כמו פופים. בדרך כלל צריך למלא אותה דחוס בהתחלה, כי לאט לאט פתיתי הקלקר נמעכים מכובד הגוף. אחרי תקופת שימוש די ארוכה, אם היא קצת "מתרוקנת", אפשר תמיד להוסיף עוד קלקר.

avonlea

New member
תודה לכולן! למדתי משהו חשוב לבקרוב אצלי.. ../images/Emo13.gif

למעלה