תפירת בד דמוי עור

Insulted

New member
תפירת בד דמוי עור

אני מעוניינת לתפור בבד דמוי עור ואני צריכה מידע על כיצד לעשות זאת: * איזה מחט צריך להשתמש? * האם צריך רגלית מיוחדת או שאפשר עם הבסיסית הרגילה? * אם צריך רגלית מיוחדת, האם כל מה שקונים יתאים לכל סוג של מכונת תפירה או שצריך להיות רגלית שתתאים למכונה מסוימת? * באיזה חנות/חנויות ניתן לקנות (אם צריך) רגלית כזאת, בנחלת בנימין? * באיזה חנויות בנחלת בנימין ניתן לקנות בדים דמוי עור בגוונים צבעוניים (כלומר לא שחור או חום או הגוונים הרגילים) ולא ביקר מדי? * איזה בדים כדאי לשלב עם דמוי עור, מבחינת החומר? תודה.

רות מלר

New member
כיתבי במנוע חיפוש למעלה- ויניל

השאלה הזו עלתה בעבר מספר פעמים כיוון שהתשובות נמצאות כבר כדאי שתקראי הכל ואם אחרי כן יהיו לך שאלות נוספות נשמח לחדש על הקיים

מנסיון שלי

אני תופרת המון דמוי עור כי אני עושה תיקים בעיקר (מה בעיקר רק) אני משתמשת במחט רגילהגודל 90-100. כדי שהמחט תיכנס לתוך הבד בקלות יותר לא צריך מחט עבה יותר. קחי שמן תינוקות פשוט עם צמר גפן ותרטיבי טיפה את החלק שאת מתחילה לתפור בו. אני מעדיפה להתחיל איפה שיש יותר שכבות כי ככה זה פשוט יותר קל לי בהמשך. לגבי רגלית- אני משתמשת בבסיסית אבל כבר עלה פה שכדאי לעבור לטפלון כי זה מונע יצירת כיווצוצים בבד. אם את צריכה רגלית טפלון (ובכלל כל רגלית) לכי לזינגר בנחלת בנימין 40 נראה ל . תץגיע לפני כן עם הרגלית שיש לך הבסיסית כי ככה יהייה לו יותר קל להאים לך את הרגלית הנכונה. אפשר גם לבוא רק עם הדגם של המכונה. אני קונה בדים ב20-40 ש"ח למטר. בראשון יש חנות שאני קונה אצלהם ויש להם בד ממש איכותי והוא עולה 40 ש"ח בנחלת בנימין קניתי ב25 בד ממש איכותי ויש אותו ב6-7 צבעים שונים מקשי טכסטיל אם אינני טועה שם החנות (לקחתי את השם מכרטיס האשראי שלי) נחלת בנימין 5 לדעתי אפשר לשלב כל בד עם עור אני שילבתי גם עור עם טריקו. עשיתי אפליקאציה על התיק שאני מסתובבת איתו עכשיו. אם תרצי כנסי לפליקר שלי ותראי את התיקים שאני עושה. יש לי עוד כמה שאני צריכה לצלם מקווה שעזרתי

Insulted

New member
עזרת המון!

תודה!!

למעלה