תפירת בגד

שרקייה

New member
אז ככה...

אצל אסי 580286 - 050 אצל לילי פרס 543163 - 053 אצל סוזט אבל אני לא יודעת את מס' הטלפון שלה. אצלי בסטודיו שרקייה, יש חגורות וחזיות לרקדניות שאינן מעוטרות ומגוון עצום של חרוזים, פרנזים, פייאטים, אפליקציות וכו', כך שאפשר להכין חליפה בהתאם לטעמך 604183 - 052. ובקשר לעלויות, חליפה יכולה לעלות מבערך 1300 ש"ח לחליפה מהמדף ועד לאלפי שקלים. הכל בהתאם לרמת האיבזור של החליפה (אני הכנתי לפני כשנתיים חליפת ריקוד שרק עלות האבני הקישוט הגיע לכ 3000 ש"ח. ) אבל זה סוג של מגלומניה של הרקדנית. ניתן לייצר חליפות ריקוד לא פחות יפות ומרשימות חרוזים ואבנים לא כ"כ יקרות. הגורם הכי חשוב בחליפה, בכל מקרה, הוא שאת תרגישי בה מליון דולר. שתהייה נוחה ומחמיאה ופרקטית מבחינת היכולת שלך ללבוש ולפשוט אותה, לאחסן אותה ולכבס אותה. בהצלחה, ותזמיני אותנו לראות הופעה... שקשוק נעים, גליה

lydiamai

New member
אולי ידוע לך האם אפשר לרכוש בארץ

פרנזים ארוכים עם חרוזים? או שצריך לשבת ולהשחיל?

יונת10

New member
../images/Emo45.gifהיי, גם אני עסוקה בכך.......

חיפשתי רבות והפרנזים שיש נראים מאוד זולים ו"פלסטיים" אז קניתי מלא חרוזים וביחד עם בעלי במשך כשבועיים ישבנו והשחלנו- ריפוי בעיסוק מושלם לשעות ערב ליד הטלויזיה וכך גם יכולתי לבחור את הצבעים ולהוסיף אפילו חרוז-טיפה בקצה, אל יאוש (חרוזים יש מעבר לדמיון ב"אבגד"-יחסית זול לסקר שערכתי לכמויות גדולות ויש להם גם חוטים מאוד חזקים- צריך לחשוב גם על זה- וגם אפליקציות מאוד יפות שאפשר לתפור) בהצלחה

שרקייה

New member
אי אפשר לקנות בארץ פרנזים מהסוג

שמשמש בחליפות ריקוד. ניתן לקנות סוגים אחרים של פרנזים קצרים (כ 5 ס"מ) בחנויות המוכרות צורכי תפירה בסיטונות. יש די הרבה בדרום ת"א (כפתורי פריס, ילון ועוד...) החסרון הוא שהם לא ממש מוכרים ליחידים, ואם כן, צריך לקנות כמויות גדולות. גם המחירים, אפילו למי שקונה בסיטונות, די יקרים. אבל,,,, תפעילו את הדמיון, יש כל מיני דברים מושחלים, שעם תוציאו אותם מההקשר שהם נמצאים, תראו שניתן להשתמש בהם לתפארת חליפת הריקוד. בהצלחה, שקשוק נעים. גליה

lydiamai

New member
יש באלנבי חנות שנקראת שנטל גלרי

לא זאת שברחוב עצמו, אלא בצד המערבי (בערך מול רח' ביאליק). צריך לעלות במדרגות לתוך הבנין - וזו חנות בת קומותיים. יש שם בדים מהממים ויקרים מאוד.יש בדי שיפון מהממים, ויש גם אפליקציות מיוחדות שיכולות להתאים לתפירה על חגורות. שווה ללכת לשם. חרוזים הם לא מוכרים.

למעלה