תפירת בגד ריקוד

·Samra·

New member
תפירת בגד ריקוד

שלום לכן בנות יקרות, היום יצא לי להסתובב בדרום ת"א, בנחלת בנימין וחיפשתי בדים ואבנים לבגד ריקוד שאני רוצה לתפור לי. האבנים שראיתי בחנויות היו כאלה להדבקה, חלקם מקריסטלים אמיתיים, חלקם לא. המוכרת בחנות אמרה לי שיש דבק מיוחד חזק שמיועד לדברים האלה. משום מה זה קצת מלחיץ אותי, עם כל התנועה והשימי, זה לא יתפורר??? מישהי אולי ניסתה, או שהיא יכולה לייעץ לי מה לעשות? תודה
סמרה

הדבקה או תפירה

לסמרה אהלן, לפי נסיוני עדיף לתפור את האבנים, זה יותר מקצועי ומחזיק מעמד לאורך זמן. כל התלבושות שלי האבנים תפורות ולא מודבקות. אבל יכול להיות שגם הדבקה יעילה לא פחות לכן את צריכה לשאול מומחים שמעצבים את התלבושות. איזה כייף לבחור בדים ואבנים? להת תמרה

lydiamai

New member
אני יודעת שההדבקה טובה מאוד, ניסיתי

את זה רק על מפות - זכידוע לא רוקדות. אז מהמפה זה לא נופל, אם הבן שלי לא מגרד את זה. אבל על בגדי ריקוד, אני חושבת, כדאי לתפור.

שרקייה

New member
ובכן, הדרך שנותנת תוצאות טובות

ביותר לחבר אבנים לבגד ריקוד היא להדביק ולתפור. ניתן למצוא אבנים ודמוי אבנים שהצד התחתון שלהן שטוח ועם זאת יש בקצוות חורים לתפירה. צריך קודם להדביק ואח"כ לתפור. אני חייבת לציית שהתירה לא קלה, במיוחד באבני קריסטל, היות וכפי הנראה לא משייפים את החורים, והחוטים נקרעים. בכל מקרה, אם זה אבני פלסטיק, לדעתי שווה לקנות מלאי מספיק ולהדביק במקרה ונפלו. כמו כן, ניתן להשתמש בסרטי קישוט שכבר מכילים אבנים (קריסטל או פלסטיק). סרטים כאלה ניטתנים לגזירה בצורות שונות והדבקת חלקים שלמים. בתמונה , חליפה שעיצבתי ותפרתי פעם בשילוב שלוש השיטות (הדבקה, הדבקה תפירה, וסרטים) הדבק שניתן להשתמש בו הוא דבק גוטרמן. יש עוד סוג של דבק שנמכר בחנויות תפירה מקצועיות אבל שכחתי את שמו. הוא בשפופרת בצבע אפור ושחור. בהצלחה, גליה

lydiamai

New member
נראה מקסים. כל הכבוד. איפה קונים

את אבני הקריסטל עם חורים וצד תחתון שטוח? בזה לא נתקלתי, וממש בא לי לתפור לעצמי איזה חליפה מעניינת.

·Samra·

New member
מצטרפת לשאלה

... לא ראיתי כאלה בחנויות שהייתי בהן (או שפשוט לא שמתי לב?
) וגם מצטרפת למחמאות - זה ממש יפהפה. סמרה.

·Samra·

New member
ועוד שאלה

בנושא חגורה לאגן, יש לי ניחוש איך לתפור אותה.... יש לך הוראות איך להכין אותה בדיוק? שוב תודה סמרה

Amelli

New member
אפשר להוציא גיזרה

דרך אחד האתרים באינטרנט, (צריך לחפש), ואחרי שמכינים את הגזרה שמותאמת לגופך, מניחים אותה על בד לבד וגוזרים, מצפים בבד שבוחרים , קטיפה, או כל בד אחר ראוי, ואחר כך מתחילם בהדבקות של פייטים חרוזים, קריסטלים לאן שהדמיון לוקח אותך. אם את יצירתית אפשר לעשות דברים מדהימים באותה דרך אפשר לצפות חזייה ישנה שמונחת עלייך היטב, וליצור מעין סט תואם.כדאי לך לנסות, עם האוכל יבוא התיאבון,בהצלחה.....

Elian ESH

New member
סדנה לתפירת חליפות לריקודי בטן

בקרוב תערך סדנה לתפירת חליפות, בסדנה תוכלו ללמוד באופן מעשי את כל הטכניקות, גזרות, טיפים ולהתאימם לכן/ם בצורה אישית לכל המעוניינות / ים: 050-7278944 אליאן פרפר אש

n o a b i

New member
לא יודעת לתפור

למדתי תפירה בשיעורי מלאכה בבי"ס יסודי, אך מאז לא נגעתי במכונת תפירה. הסדנה רלוונטית גם לגביי? כל הדיבורים האלה על תפירת בגדי ריקוד אישיים ממש עושים לי חשק ללמוד...

Elian ESH

New member
תפירת חליפות

אהלן אהלן !!! לשאלותיכן: הסדנה תערך בסטודיו בפ"ת ותארך משהו כמו 3.5 שעות. (כולל קפה ועוגה...) עלות הסדנה - 180 ש"ח, היא תתקיים ככל הנראה בשבת האחרונה של יולי. את הסדנה אני מעבירה. מכיוון שאת החליפות שלי אני תופרת בעצמי, יש לי הרבה מה ללמד ולתרום בתחום. לא צריך להיות תופרת מקצועית כדי להשתתף - מספיק ידע בסיסי בתפירת כפתורים... תפירת החצאיות תעשה ע"י תופרת מקצועית לפי התאמה אישית (כחלק מהתשלום). כל השאר - עבודת יד! אפשר ליצור בגד מאד יפה ללא הרבה מאמץ, במיוחד אם נמצאים בשלב התחלתי ואין את האמצעים לרכוש חליפה מקצועית. אני אפרסם בהמשך רשימת "קניות" כולל מה רצוי להכין מראש ולהביא לסדנה. אשמח אם תוכלו לציין את התאריך היותר מתאים עבורכן - במידה ותהיה דרישה גדולה - אוכל לעשות סדנה דומה גם באמצע השבוע. רשימת קניות - בקרוב! אליאן פרפר אש

tlingit

New member
תני תאריך לסדנה ונוסיף אותה ללוח

וגם איפה תיערך הסדנה?

למעלה