תפירה - זכרון

עדיהר1

New member
תפירה - זכרון

הזמן שחולף מאז מות אמי לא מפסיק את המחשבה עליה, המחשבה משתנה, אבל לא נפסקת. לאחרונה דברים שאמי עשתה נהיים דווקא יותר ויותר קשים לעשייה, למשל, תפירה, כל התנועות שלה וכל ההדרכה שהדריכה, הסבלנות שלה, הכל חוזר בצורה יותר ויותר מכאיבה. לילה טוב! אעזוב את התפירה - - עד שהרגע יאפשר לחזור - -

עדיהר1

New member
אשבל - איזו תגובה נחמדה

וממש קולעת. נשמע שאת בעצמך תופרת, אשבל. האם אמנם את תופרת? ואילו אני: מצד אחד אני רק מתקנת - מכפלות, כפתורים, לא מעבר לזה... מצד שני: בצעירותי תפרתי בובות וחיות ממולאות, כי היה אז אופנתי ליצור דברים כאלה. אבל בזמן האחרון אני הוגה ברכישת מכונת תפירה. יש לי למעשה מכונת תפירה כבדה מאוד מאוד שלא ברור לי אם היא פועלת או לא. בעצם זאת מכונה שאיכשהו הגיעה מאמא שלי, דרך אחת הגיסות - - הכל מעורפל בזכרוני. אבל אני הוגה במכונה קלה, שאוכל להניפה אל השולחן בניגוד לזאת הכבדה הישנה. אם יש לך המלצה על מכונת תפירה קלה - אשמח לשמוע... נו, כרגיל הרחבתי בנושא... אני חושבת שבהמשך אספר עוד על נסיונות התפירה.

אשבל1

New member
לפני הכל, היית חסרה
מזה זמן שלא היית

החלום שלי לתפור, אני מאוד לא מוכשרת בכל עבודות היד וגם לא רבת סבלנות לצערי.

לדעתי אם העניין הוא תיקונים וכו' אז אפשר להעזר בתופרת מקצועית כשצריך, אבל לוותר על תחביב נשמע לי קשה ואף משהו שכדאי לעבוד עליו ולא לוותר בקלות, לכן אני שמחה לשמוע שאת מחפשת מכונת תפירה, אך לצערי אין לי המלצה.

מצאתי כאן מבחר :

http://www.sewing-machine.co.il/gallery.html

בהצלחה, ונשמח לשמוע כמובן עוד בנושא.

עדיהר1

New member
אשבל, תודה על מכונות התפירה...

הלינק מאוד מועיל, כי עד כה חיפשתי רק בלינק של החנות שברחוב לוינסקי. אם אממש את קניית המכונה, אספר. גם כמובן תודה על התייחסותך האישית...

למעלה