תפיסת תא ב- DATAGRID

ItushPita

New member
תפיסת תא ב- DATAGRID

שלום asp net יש לי DATAGRID, עם אובייקטים של LINKBUTTON כעמודות. אני רוצה שבלחיצה על אחד מהם, ייתפס האירוע ועל LABLE כלשהו ירשם שם העמודה. כלומר, אם לדוגמא ה CELL מכיל LINKBUTTON עם הטקסט" SAVE", יירשם איפשהו בדף ב LABLE כלשהו "YOU PRESSED ON SAVE". איך אני פונה לטקסט של ה LINKBUTTON? * אבקש דוגמא ספציפית אם אפשר... תודה!

J u n k y

New member
אלמנטרי, ווטסון

protected void linkButton_Click(object sender, EventaArgs e) { ((LinkButton)sender).Text="You pressed save"; }​

ItushPita

New member
אנסח מחדש ווטסון ידידי..

אני תופס את ה EVENT ב ITEMDATABOUND כעת אנחנו בשורה הספציפית ב DATAGRID עכשיו יש מספר COLUMS שיש בכל אחד מהם LINKBUTTON איך אני יודע על איזה LINKBITTON לחצו? איך אני שואל איזה אחד נלחץ ע"י המשתמש?

ItushPita

New member
לא התבלבלתי

איך אדוני תופס מאורע שבתוך DATAGRID? יש לי מאה שורות שכל שורה מכילה מספר עמודות: שם + קמפוס + ומספר LINKBUTTON שאחד מהם אמור לפתוח דף קטן של כמו עריכה לאותה שורה. אני לא יודע איך לשאול האם נלחץ ה LINKBUTTON הספציפי...

J u n k y

New member
אני בד"כ לא משתמש ב - ButtonColumn

אלא ב - TemplateColumn שב - ItemTemplate שלו יש LinkButton. ואז אפשר להשתמש בפונקציה שנתתי לך.

ItushPita

New member
הסבר בבקשה

אני לא עוקב. אפשר דוגמא? אני נמצא ב ITEMCOMAND ומה עלי לעשות? בבקשה דוגמא??????

J u n k y

New member
וכשעעע

<asp:TemplateColumn Runat="server"> <ItemTemplate> <asp:LinkButton OnClick="linkButton_Click" Text="Click" Runat="server"/> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn>​

למעלה