תפיסת המושג ביטחון

אדם76

New member
תפיסת המושג ביטחון

שלום רב, שמי אדם , אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, ומסגרת אחד הפרויקטים אני חוקר את תפיסת המושג ביטחון ברקב לקויי שמיעה. אשמח אם אנשים מהפורום יוכלו לכתוב לי תגובות המסבירות מנקודת מבטם מהו ביטחון/ חוסר ביטחון, בחייהם (השתלבות בחברה, עבודה, מצבי מצוקה, אזעקות, ממשק מכשירים, וכד'), ואם אפשר גם דוגמאות. המון המון תודה רבה מראש
אדם

צלף

New member
שאלת שאלה מאוד גדולה וכללית

שקשה לענות עליה, כדאי לך לשאול שאלות קטנות כל פעם... אני אף פעם לא הייתי שומע אז קשה לי להשוות - אני יכול לומר כל מיני נקודות... למשל בשיחה בתנאים לא נוחים כמו ברעש - קשה לי להיות בטוח ששמעתי נכון - והיו לי הרבה מאוד טעיות מביכות כתוצאה מכך אפילו בדברים פשוטים כמו ששמעתי שעה אחרת לפגישה שונה מה שהמשמיע אמר באמת... אני משתדל לפתח שיחה - כלומר ללהרחיב אותה לשאול שאלות לדבר על כל מיני נושאים שקשורים לשיחה ואז מתוך הנאמר אני כל הזמן יכול להשוות ולתקן מה שלא שמעתי נכון, כמובן שאם אין ברירה צריך לבקש לחזור על המשפטים, אבל זה קשה לבקש את זה כל פעם... ביטחון בעבודה, לי קשה קצת להמר ולחפש עבודה אחרת מסיבות של איש שביעות רצון או לחפש עבודה יותר מעניינת, אני חושש שבעבודה חדשה - גם אהיה חדש וגם שונה בגלל בעיית השמיעה והיה לי נסיון שלילש של תקופות נסיון בעבודה חדשה - באיזה מקום אני הולך על בטוח, יותר נצמד לקיים ולא מהמר... אזעקות - זה הכי קל - אני רואה מההתנהגות של אנשים מסביבי שמשהו לא רגיל קורה - אם יש אזעקה שאני לבד - אז או שאשמע או שלא אשמע... מימשקים למכשירים - אני רואה בזה רק בעיה טכנית.. נסתדר..

אדם קדמון 76 תפיסה המושג ביטחון

ליקוי שמיעה נבנה על בסיס דממה נהייתי שר חרש במשרד ביטחון נהייתי רמטכל חרש נהייתי שר אגרוף משקל בינוני..נהייתי שוטר חרש נהייתי סוכן כפול למדינות שומעים......נהייתי רב חובל ספינה קרבי מול שומעים בים...נהייתי איש חזק בזכות נאמנות לאנשיי לוחמים חרשים נתנו לי ביטחון עצמי להסכמה נגד השתלבות בחברת שומעים..שומעים בעדים לחימה ליקוי שמיעה כלואים במדינה שומעים נחטפו חיקוים שמיעה למכלאה..בשביל זה יש אותי נגד שומעים הוציא את אחינו ליקוים שמיעה כפויה טובים סוכנים כפולים מתחזים לשמיעה עוד נשחחר אותם ליקוים שמיעה ממדינה שומעים ליקוים שמיעה המושג ביטחון לחימה קרב ידיים תפזרו ליקוים שמיעה זרועות ידיים ינתקו ליקוים שמיעה שרשרת אזקים תפרצו סורגים מכלאה מדינה שומעים צאו לחופש מצבי משתפר צאו לעבוד תפזרו ליקוים שמיעה ידיים לשומעים אל תפחדו שומעים זה לא ביטחון המעודפות לחרש גם מכשירים יתקדמו להכחדה שמיעה..תפיסת מתקדמת המושג ביטחון ידיים ולא שמיעה..

moran f

New member
אז הפרוייקט שלך כולל גם מתן ציון לתשובות?

שאלת, קיבלת תשובות של שני אנשים. כל הרעיון הוא להתמודד גם עם תשובות שלא נראות לך, לא?

אדם76

New member
התגובה מתוך סקרנות ולא התנשאות...

כן, את צודקת אני חלק מההתמודדות שלי הוא להבין גם את הצד שלא נראה לי . ממש לא רציתי לחק ציון. אני מצטער אם הובנתי כך. אולי תוכלי לכתוב לי דוגמה שתעזור לי להבין טוב יותר. תודה ושוב סליחה...

moran f

New member
לא אמרתי שאני מסכימה איתו

רק אמרתי שתגובה מסוג "שמיעה זה לא בטחון" היא תגובה מאוד בעייתית כשהמטרה שלך היא לשמוע מהי תפיסת הביטחון של אנשים.

אמיר335

New member
אני קראתי את הסקוטי כמה פעמים

וכרגיל לאחר כמה משפטים הלכתי לאיבוד בין שטף המילים והמשפטים. וניסיתי להבין איך הגעת לשאלה "שמיעה זה לא ביטחון." לתחושתי זו היתה מעין קריאת כיוון באפילה שהסקוטי סוף סוף יסביר למה התכוון המשורר
. זה כל פעם מצחיק מחדש איך אנשים חדשים מנסים להבין את צופן דה וינצי הזה

צלף

New member
אני רוצה שכולם יהיו כבדי שמיעה

כך אמרתי באחת הקבוצות שהיתה שיחה על החלומות של כל אחד ואחד... נכון אם היינו בחברה שכולם שומעים כמונו היו כל הבעיות נפתרות - כי שורש הבעיה שהחברה שאנחנו נמצאים בה היא שומעת ואנחנו לא... אבל דוני סקוטי - דגים כבדי שמיעה לא יכולים להכריז מלחמה על אוקיאנוס של שומעים - לטוב או לרע החלום שלך (כמו שאני למד מכתיבתך) על תחום נפרד/ עיר מקלט או גיטו לכבדי שמיעה וחרשים הוא לא מציאותי - אפילו בארצות הברית הגדולה יש בקושי איזה עירה לחרשים וכמה רובעים ואוניברסיטה אחת... אז מה אנחנו עושים כאן עם זה

צ'רלפין מצליף הופעות צ'פלין

אז מה נשתוק כך ניתן לשומעים כך כך נשתוק כמות לא קובע עוצמה קובע עובדה אוקיאנוס שומעים שוקעת מחוסר הרתעה נזקק אדמה לממש ידיים אוקיאנוס קולות מלוחים גוף אדמה לממש אגם ידיים תפילת נ.ט.ל.י- א.ס.א (אישה סגולה אילמת ) תנועות מפלות סלעים לים אוקיאנוס שומעים יבלעו קולות סלעים אישה סגולה אילמת נטולי עופרית אספרין קאפין סופר מלחין חיים נחמן ביאליק מוצקין..אליעזר שחר

צלף

New member
לא הצלחתי לפענח את התשובה שלך ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

למעלה