תפילת האהבה

Adammmm

New member
תפילת האהבה

אלוהי , אני עבדך הנאמן , פונה אלייך בשאלה , אנא ענה נא לי .. אלוהי מדוע בעולם , לא כל המזלות שווים ? לאחד יש מעט לשני הרבה יותר , מאז ובכל הזמנים ... אלוהי מדוע בעולם , לא כל האהבות יפות ? אהבתי אישה בשנותיי הכי טובות , לפתע החילה לאהוב ... אלוהי , בכל הדורות לא הישארת את האדם לבדו , מדוע שכחת אותי ? קח ממני את הכל , קח את הכסף , את הבית , את הפרנסה , זרוקנא בי לרחוב להיות קבצן אבל עם טיפת אהבה , שאידע שאני הקבצן הכי מאושר בעולם. האר את ליבי באהבה כנה , ברגש חם לחזור לאותו ספסל ברחוב עם חיוך על הפנים , כתובנא לי חיים חדשים, נשמה חדשה שתנשום רק אהבה , תחלום רק אהבה , ותידע רק אהבה ... אתה האל השומע תפילה אמן

kukula

New member
אלוהים לא שכח אותך

אלוהים לא שכח אותך האהבה מחכה לך מעבר לפינה ופשוט מתמהמהת מעט. מדוע? אולי אלוהים רצה שתשתף אותנו בהגיגיך המרתקים ולכן מעכב אותה קצת :)

moshit

New member
אלוהים לא שוכח

אלוהים לא שכח אותך אם נהיה מעט פרקטיים אתה פשוט יותר מדי בררן ו/או יותר מדי מקובע לגבי אהבתך האחרונה אם אתה מגיע לקשר חדש נטרלי לחלוטין אזי מעז יצא מתוק תלוי מאוד גם מה הגיל שלך אלוהים עוזר לאלה שעוזרים לעצמם - מכיר את המשפט החכם היה ולא הכרת אז עכשיו אתה מכיר ופעל לפיו יקירי המשך אהבה נהדרת מושית

למעלה