תפילין

shmuel38

New member
תפילין

וואו מה אני עושה שכחתי איך מניחים תפילין כבר כמעט חמישה חודשים שלא הנחתי אותם!!
טוב חברים שמעו היום זה תשעה חודשים מאז שהפסקתי להיות חרדי ואני עדין מפחד לצאת בגלוי בשאלה אז חברים יש לכם רעיון מה אני צריך לעשות??
ובנוסף ההורים שלי מחפשים לי שידוך ואני חגמרי מבולבל!!!

אני לא היפוכונדר, ובכל זאת מטריד אותי שאתה

שוכח דברים כל כך מהר :)
אני לא נוגע בהם כבר שנתיים (גם לא כשאני צריך משהו מתחתיהם) ולא שכחתי

עכשיו ברצינות, אל תעשה שטויות בגלל שההורים שלך מחפשים בשבילך שידוך ולא רק בגלל שאתה מוליך בחורה שולל, אלא בעיקר בשבילך

תתחיל להיות בוגר, אמיץ, יצירתי, תעמוד מול המציאות ובינתיים כל עוד אתה לא יכול לחשוף את יציאתך בשאלה תשחק משחק של ילד גדול שלא רוצה להתחתן כרגע מכל מיני סיבות

בהצלחה

תלוי בן כמה אתה

אם אתה בגיל החם של שידוכים אתה עלול למצוא את עצמך מאורס לבחורה שלא יודעת מימינה לשמאלה.
אני גם חושבת כמו הקפטן שעדיף לך למשוך זמן
כשתהיה אלטערער תוכל להביא הביתה בעצמך מישהי שונה ממה שתכננו לך מראש. אולי תתאמו ביחד הצגה כל שהיא.

כי עם קשה עורף הוא

ההורים שלך ילחצו, יבכו וישגעו לך את השכל. לאחר שתמשיך לסרב לכל שידך הם באמת יעשו לך את המוות, רבנים, סגולות ומה לא.

מנסיון, תהיה קשוח ותגיד לא על כל שידך. לאחר כמה שנים קשות כאלה, תוכל לחפש ולהביא כמעט כל אחת להורים שישמחו לדעת שאתה ״נורמלי״.

האלטרנטיבה זה לחתוך עכשו בעזרת הלל או ארגון אחר, לצאת ללימודים ווצבא.

בשום פנים ואופן לא להסכים לשידוך עכשו . תהיה חזק.

רעיון לשמואל 38 לפי הפוסט של מאך... אולי תטפטף רמזים שאתה חובב גברים ר"ל
, בינתיים תנסה להכיר חילונית כלבבך, ( לא פשוט עם מראה
) או אנוסה ואז ההורים יירגעו במידה מסויימת ו...

עצת אחיתופל.....

בינתיים ילעיטו אותו בכדורים או בטיפולים נפשיים כדי לשרש ממנו את התועבה הנ"ל..... והתוצאות מי ישורונם...
אני באותה סירה, פשוט תפתח מומחיות להגיד לא, או לגרום לצד השני לומר לא. וזהו...

ואת כל הסגולות שיתנו לך לומר, תעשה כאילו, ועל כל בקרוב אצלכם בשמחות שיאמרו תאמר בדבקות אמן וכו'...

לא צריך להקצין כאן !

< אפסילון עונה בחריפות למקרה ולא מדובר בבדיחה >

אפסי צודקת - תגיד לא בחכמה :)

אפסי היקרה, אני זוכר את אמי עה"ש מניעה את אמות הסיפים בכדי לגרום לבנה יקירה (זה אני) ללכת לחופה בגיל צעיר. לפיכך העיצות הן מלב טהור. אך את צודקת, יש לעשות זאת בחכמה ולא בראש של פרד.

אתה אכן חייב להחליט

קודם כל כדי לדעת איפה אתה עומד בחיים ובעיקר - שלא תאמלל חלילה בחורה חפה מכל פשע שכל מה שהיא רוצה זה להתחתן, כי איפשהו כתוב בחורה מעדיפה נישואין גרועים על פני לבד מאושר...

אז תפסיק להיות מבולבל. ומאחר ולתקן את הנזקים של החינוך החרדי לוקח המון זמן, כדאי שתתחיל מהר, עכשיו.

אתה יכול לעזוב את העיר בה אתה גר ולעבור לעיר אחת בה תוכל לחיות כרצונך? האם אתה יכול להתגייס לצבא? תתחיל לעשות משהו במקום להיות סתם מבולבל.

בהצלחה.

אתה חסיד

או ליטאי?אני יודע שאצל הליטאים יש בחורים שרוצים ללמוד בישיבה עוד כמה שנים ורק אז לצאת לשידוכים.
בכל מקרה ממליץ לך לא להתחתן ובודאי שלא להונות את הבחורה. אין שום סיכוי שבחורה נורמלית תסכים להתחתן
עם כופר כך שזה פשוט הונאה.

למעלה