מהי תפילה ? רק דרך ספר התהילים ? רק הכתובים? לי יש את התפילות האישיות שלי ! אני מאמינה בבורא עולם אבל !!!!!לי יש את הבורא שלי שכל בקר אני מודעה לו ועל השמש הנפלאה ועל הילדים הבריאים ועוד ועוד ....... תודה ושוב תודה על כל מה שיש לי ביום יום .
ועוצמתית. התפילות מהכתוביןם או מהתהילים נועדו לאנשים שאין להם את הכשרון לנסח את התפילות בכוחות עצמם ומחפשים צינור תקשורת לבורא עולם. לך יש אשרייך בהצלחה
(כתבתי ונמחק לי, אז הפעם אני אקצר) תפילה מהכתובים לא נועדה דוקא לאלה שאין להם את הכישורים לנסח תפילה בעצמם. תפילה מהכתובים היא תפילה על כל עמ"י, ועל כל הדברים שבן אדם שיוצר לעצמו תפילה בדר"כ לא יכניס את כולם. כמו למשל בנין ירושלים.דבר חשוב ביותר שאני לא בטוחה שאם היתי יוצרת לעצמי תפילה אישית-היתי מכניסה בפנים. התפילה מהכתובים מאחדת, מדברת על עמ"י בכללותו.כאשר בן אדם מתפלל תפילה אישית-הוא מדבר וחושב יותר על הסביבה הקרובה אליו. התפילה ה"קבועה" מהסידור-מאחדת את כולם, מדברת וחושבת על כולם ועל הכל. אני מתפללת את התפילה מהסידור-ולאחר מכן-מוסיפה את התפילה האישית שלי... אולי בגלל זה כולם צוחקים עלי שכל בוקר לוקח לי שעה להתפלל..חחח... זוהי דעתי לפחות. אה....נעים מאוד אני עדי