תפוח נתתי לנורית ציור חדש, די מהיר, על פי תמונה (מהסתכלות), פוטושופ. :)
Y Yoav1800 New member 18/2/04 #1 תפוח נתתי לנורית ציור חדש, די מהיר, על פי תמונה (מהסתכלות), פוטושופ.
I In Limbo New member 19/2/04 #2 ../images/Emo145.gif ממש יפה הדבר היחיד שקצת 'מציק' לי הוא שכאילו אין לתפוח 'סוף'. כלומר, אין לו צללים בקצוות שלו.. מעניין אם הצלחת להבין למה התכוונתי
../images/Emo145.gif ממש יפה הדבר היחיד שקצת 'מציק' לי הוא שכאילו אין לתפוח 'סוף'. כלומר, אין לו צללים בקצוות שלו.. מעניין אם הצלחת להבין למה התכוונתי
M moshikgulst New member 19/2/04 #3 יפה מאוד אהבתי את הבחירה בצבע של הרקע וגם את הביצוע שמרת אולי את שלבי העבודה? סתם מעניין לראות...
ב בילי דה קיד New member 19/2/04 #4 מאוד מפתה ועסיסי! רק מפריע לי השפיץ השחור מעץ (יש לזה שם לפי האקדמיה?) שנראה כמו גפרור שרוף. שווה להוסיף לשם טקסטורה בהירה.
מאוד מפתה ועסיסי! רק מפריע לי השפיץ השחור מעץ (יש לזה שם לפי האקדמיה?) שנראה כמו גפרור שרוף. שווה להוסיף לשם טקסטורה בהירה.
ל לירן רביב New member 19/2/04 #7 אומנם השינוי קטן מאוד אבל בהחלט מוסיף נפח. יופי של עבודה באמת (לא הספקתי להגיד קודם).
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 8/4/04 #9 יפה מאוד. http://stage.co.il/Authors/YoavBeeri (עוד עבודות שלך,לא?)