תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

נצל"ש - המשך משחק D&D

השרשור התדרדר מטה.. ולכן נמשיך מכאן.. ולשאלתו של מארק - גלימתו של האיש היא גלימת מסע כחולה כהה רגילה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "כרצונכם." אומר האיש ומפנה את גבו "אם, תמורת מעט נוחיות ואוכל, אתם מוכנים לאבד את חייכם - בבקשה. ולמרות שנראה שמותכם אובד ביער" הוא מפנה שוב את מבטו המשונה אל יער העד שמאחורי סנדרין,מארק וארטמיס, "כאן תמצאו אותו". "ולגבי אי הפירוט שבדברי," הוא מסתכל במבט מזלזל אל סנדרין "אם ברצונך לדעת, כנופיה של מינוטאורים הגיעה לכפר, ואיתם דמות מסתורית אשר אפשר לומר - מנהיג אותם. ולמרות שאין לו נשק רב, הוא רב עצמה מאד. הם מחפשים אתכם. ברחו דרך היער." "ואם אתם מעוניינים לדעת מדוע אני דורש בשלומכם - אומר רק זאת," לחש האיש ונעץ מבטו במארק "אני מעוניין באחד מכם.שלום." ובעודו אומר זאת, פנה האיש והלך, ולמרות שנראה כאילו עדיין הולך הוא ברחוב, התפוגג ונעלם תוך כדי שצלמו, כך נדמה, ממשיך להלך.

סנדרין

New member
סנדרין פתאום נשמעת נחושה מאוד:

"אנחנו חייבים לעבור דרך היער. הלילה. מהר. עלינו להגיע לפלנתאס. תוכל לספק תאורה, הלא כן, מארק? אניאוכל לעמוד בפני מפגש עם כמה חיות פרא ואגדה עתיקה. לפלתנאס, מהר." מל"ד: יפה
.

VVolverine

New member
תעצרו את משחק שנייה, אני צריך לברר

כמה דברים במסרים עם השה"מ

קרמון

New member
ב"ה:

"אני מניח," אני אומר, וקניהר מניד בראשו בכל תוקף. "למרות זאת, לדעתי עלינו לעזור לאנשי הכפר אם הותקפו, גם זאת בתנאי ששק הגלימות הרוטט הזה דובר אמת." אני רוטן. קניהר מהנהן ונוהם. אני מבחין בו ומצחקק. "קניהר לא אוהב כל כך מינוטאורים. הוא שונא אוכלי עשב שנבונים יותר ממנו." אני צוחק. קניהר מילל בזעם וקופץ עלי. מיד אנחנו מתחילים להיבק על הרצפה. לבסוף אני מצליח להדפו מעלי, אחת מעיניו נפוחה. זרועי השמאלית הייתה מכוסה שריטות. מל"ד: ארטמיס מבקשת שנעצור את המשחק (למרות שהיא "לא" משתתפת כרגע) כי היא נוסעת למקום כלשהו או משהו. אין לי מושג. בכל מקרה, גם וולברין רוצה שנעצור קצת.

קרמון

New member
מל"ד:

אף אחד לא משחק, אז אני אשתלט קצת על המשחק. אנחנו הולכים לכפר, להציל את התושבים, אם באמת יש שם התקפה. אני מבקש שאף אחד לא יתווכח. אם אתם לא משחקים, אני אשחק. מה הלאה, לאורנה?

מתי בערך אנחנו מצתרפים?

סתם לידע כללי (אנחנו הכוונה לחבורה של המינוטאורים ודאמין

קרמון

New member
למי אכפת../images/Emo11.gif

סתם...
בכל מקרה, בינתיים המשחק יפה.

סנדרין

New member
כיף ^^../images/Emo142.gif

מה דעתך, במקום ארטמיס שהולכת עכשיו, להכניס שחקן אחר עם דמות אחרת
את ארטמיס תחזירי יותר מאוחר, כשהשחקנית תחזור.

סנדרין

New member
לאורנה: ../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif

צרפי עוד מישהו למשחק ונמשיך ^^.

VVolverine

New member
אם כבר בקשר למשחק אז../images/Emo26.gif

ביום חמישי שיש ושבת אני לא אוכל לשחק. כנראה ביום ראשון גם לא. ובכלל הפעילות שלי תהיה מאוד נמוכה בזמן החופש אז אני לא יודע אם כדאי לי להשתתף בכלל. כלומר יש ימים בהם אני אהיה פעיל, אבל רוב הימים אני אוכל להשתתף רק במשך טווח זמן של 3 שעות.

למעלה