תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

ה דרומי

New member
כנסו ותקראו

כי אם זה לא היה עצוב זה יכל אפילו להיות מצחיק מתוך רוטר נט

תגובה....לתגובתו של Kיציק שם...

Kיציק אני מצטט מדבריך: "בתור אחד שמחזיק רישיון משטרתי. זה לא כזה פשוט להוציא רישיון כזה. אתה צריך לעבור 'תאוריה', אח"כ טסט, וטסט אתה עובר רק בהצגת רישיון הנהיגה האזרחי שלך". Kיציקקקקקקקקקקקקקקקק, "לא כזה פשוט להוציא רישיון", סליחה???? זה הרישיון הכי פשוט והכי קל שאפשר להוציא. עושים סיבוב עם הטסטר המשטרתית בשכונה- 20 דקות ובוםםםם מקבלים רישיון משטרתי. אז...אם תוכל לפרט לי "מה היה קשה" בהוצאת הרישיון המשטרתית???

את נבזית את יודעת?

ב"ה לקחת חלק מהתגובה שלי, ולהביא אותה בתור ציטוט, בלי להביא את השאר. זה נבזות מדרגה ראשונה. לקחת משפט ולהוציא אותו מהקשרו.. זה פשוט חוצפה.

מותק תתחיל להירגע....

הנה על הציטוט: "בתור אחד שמחזיק רישיון משטרתי. זה לא כזה פשוט להוציא רישיון כזה. אתה צריך לעבור 'תאוריה', אח"כ טסט, וטסט אתה עובר רק בהצגת רישיון הנהיגה האזרחי שלך. או שהוא נהג בלי רישיון משטרתי (כמו באזרחות) או שמי שנתן לו את הרישיון המשטרתי - חיפף פה והיה רשלן. משהו מוזר בכל הסיפור הזה. אבל בישראל הכל קורה." שלא תגיד שאני נבזית (אחלה התבטאות- יש לציין, לא מצאת מילה יותר עשירה?) ועדיין לא ענית לשאלה שלי!

מתנדב

New member
חברה תרגעו, אני מבקש בכל לשון של

בקשה לא לרדת אחד על השני ולא לצאת בהתקפה אחד על השני, לא זו המטרה של הפורום...

חלילה, נראה לך .....

שאני רוצה להתקיף את Kיציק?? ממש לא!!! (שאלתי אותו בצורה יפה, אין לי שמץ למה הוא נדלק פתאם) אני רק רוצה להבין משהו, יכול להיות שהוא נבחן בצורה שונה ממני, על מנת לקבל רישיון משטרתית??

באחיית זוזמום אולי די עם כל הריבים?

חאלס מה אנחנו בגנון? די היה מה שהיה סגרו עניין -יום טוב לאדוני אדוני יעזוב תמקום!!!

הלוווו הלוווווווווווו

כאילו מה??? היום כבר אי אפשר לשאול שאלה פשוטה??? כל דבר אצלכם נחשב לריב????

ישראל27

New member
ממש לא ...ברוב המקומות ההליך הו

א אותו הליך ... א- לא שמעתי על "תיאוריה " לפני טסט משטרתי (איציק - מאיפה הבאת את זה - אולי יוזמה פרטית אצליכם ...) וזאת מכיון שמממילא עושים תיאוריה לטסט הרגיל והמשטרה נסמכת בעיקר על הרשיון האזרחי - בדיוק עמו שהיא נסמכת כך על שוטרים . ו"הרבנית " - מכיון שהסתמכות הבוחן המשטרתי הוא על הרישיון האזרחי שלך , ולבקשה לרישיון משטרתי מצורף גם אישור רפואי +עיניים +ר.פ תעבורתי (ישנם עבירות שפוסלות ) כל שנותר לו הוא באמת רק לבדוק את מידת שליטתך ברכב המשטרתי לסוגיו , ואת ההקפדה שלך בנהיגה על פרטים עיקריים - בעניין הבטיחותיים שבהם מה ציפית שהוא יבדוק בטסט משטרתי ? את תרבתו הנהיגה שלך מאז קיבלת רישיון ? כמו כן לרוב אנשים לא נכשלים בטסט זה למעט כאלו שמצב נהיגתם ממש "בכי רע" או שלא מצליחים לנהוג כל רכבים בעלי הילוכים ובמיוחד הגדולים שבהם - הטרנזיטים שממילא כבר הולכים ונכחדים במשטרה והרוב עובר לאוטומט ..

זה מה שרציתי לשמוע....

ידוע לי כל מה שכתבת, רק לא הבנתי מדוע Kיציק כתב: "תיאוריה"- בזמן שלא ידוע לי על שום תיאוריה, מה עוד שלא עברתי זאת במתן קבלת הרישיון המשטרתי שלי. "לא פשוט להוציא רישיון כזה"- בזמן שרובם עוברים את הטסט. Kיציק- לא בקשתי לתקוף אותך או לריב, פשוט ביקשתי להבין את דבריך, ואם נפגעת אז קבל התנצלות. וישראל- אצלנו כבר אין טרנזיטים- הלכו מתו
הרבנית, שנוהגת בד"כ רק על לנטיס

ישראל27

New member
טרנזיטים היו בעיקר באק"מ,

או בסיור בעבר ואת רובם מוציאים למכרזים כמו כן בעקבות קבלת רכב סוכנות אחד - זה חסך למשטרה מלאי של רכב אחד לאק"מ ויתכן שעל הלנטיס הזאת דיברת מה שבטוח שעדיף אוטומטי על מלחמות השרירים שהיו לנו עם הטרנזיטים ומוט ההילוכים האימתני שלהם שאני לא יודע אם למישהו אחר קרה - כמו שקרה לי - הוא פשוט נשבר לי באמצע נסיעה ... ניסיתם פעם לנהוג כאשר צריך להעביר את הקצע של מוט ההילוכים או מה שנשאר ממני ברצפה ? אתם לא רוצים לדעת ...

אין היגיון בברישיונות המשטרתיים

אני מכיר כמה אנשים שעשו רישיון באק"מ על טרנזיט ועכשיו מתנדבים על ג'יפים של מג"ב,אין שום קשר בין הטסט שהם עשו לג'יפ אבל בכ"ז נותנים להן לנהוג על רכב שהם לא עברו עליו טסט.

ziv85

New member
אם מדברים על הגיון

במשטרה בניגוד למג"ב יש הפרדה רק בין שני סוגי רשיונות, לרכב אוטומטי או לרכב לא אוטומטי, הכל תלוי על מה עשית את הטסט. במג"ב בניגוד לכך על כל רכב שאתה רוצה לעלות אתה צריך שיהיה לך טסט עליו אם זה סופה, או היילקס.. כל רכב והטסט שלו(פחות יעיל? אולי, אבל יותר בטוח). הניידות בנוסף לפחות אצלנו, חלקם במצב ממש לא בטיחותי לנסיעה רגילה, בעוד שרכב משטרתי צריך להיות קשיר למאמצים יותר קיצוניים של נהיגה. אני חושב שאם אחזקת הרכבים היה נעשה בצורה יותר טובה( למרות שאין כסף) מספר התאונות שגם היו עם ניידות היה פוחת.. נקודה למחשבה זיו

הטמטום הוא

שאני יכול להיבחן על לנטיס ולנהוג על דיפנדר.ברור שאין שום קשר בסוג הנהיגה או בתיפעול האוטו אבל בשביל לנהוג בדיפנדר בתור מתמיד זה מספיק. אני חושב שאסור לשלוח לסיור נהג שעשה רישיון על לנטיס כי הוא לא ידע מה לעשות עם הג'יפ הענק הזה,אבל כיוון שאני לא קובע, כאלו דברים ממשיכים לקרות.

ישראל27

New member
זה די דומה לרשיונות הצבאיים שבה

ם - אם אינני טועה ישנו רשיון או "היתר " לכל סוג רכב חוץ מפרטי רגיל שבוחן צריך לבדוק את יכולתך לנהוג בו , מעבר לרענון שעושים מידי פעם לנהגים מילואים וסדיר על אותם כלים מה שלא נעשה במשטרה לצערי לא מגרשי החלקה , ולא שום רענון בנושאי נהיגה ב-שטח .

למעלה