תפוז שלום

תפוז שלום../images/Emo24.gif

ברצוני לומר כמה דברים מהלב , אולי חלק ממכם ירימו גבה שהם יקראו את המכתב הזה אבל אני מרגישה שאני חייבת להגיד מה שיושב לי בלב . תפוז אתם בשבילי כמו בית שני ..אתם בשבילי לא רק חברים גם כמו משפחה , תמיד שמשעמם לי יש לי מה לעשות ותמיד שאני שמחה יש לי מקום לחלוק איתו את שמחתי , ושאני עצובה יש לי איפה לישכוח את הכאב , שאני מדוכאת יש לי איפה למחוק את הדיכאון זה אומנם עולם וירטואלי אבל זה עושה הרבה , הרבה מספיק בשביל לתת אפשרות להיות חלק מהחברה לתת לאנשים חלק שבחיים האמיתיים אולי היה קשה לכמה סוגי אנשים לקבל ולהשתלב , ולפעמים הוירטואליות נותנת הרבה יותר ממה שניראה לכל אחד ואחת מאיתנו אם זה לתת לאנשים עם מגבלויות לגיטימציה להשתלב בחברה , אם זה לעסיק בני נוער בסיכון ולמנוע מהם ללכת להסתובב ברחובות רק משביל התעסוקה , אם זה לתת לאנשים תשומת לב שחסרה להם בבית (וכן יש כאלה) , אם זה לתת לאנשים אופציות לדמייון דברים מעבר לעולם שלנו שאנחנו חיים בו כמו לתת להם במה קטנה כזאת שהם ירגישו כמו שחקנים , ובכלל אני מאוד שמחה שתפוז קיימת כי זה הצ'אט היחיד בארץ שאני יכולה לדעת שיש כמה דברים שהם בפיקוח ולהיות יותר בטוחה בתפוז יותר מצ'אטים אחרים, וגם כשהיו לי ילדים אני אשמח שהם יגלשו בתפוז
אז תפוז לסיכום מה שרציתי לאגיד זה רק תודה ...תודה שאתם פה תודה שאתם בשבילי ,בישבילו ,בשבילה ,בשבילנו,בשבילהן,בשבלהם ...פשוט תודה

באמת השקעה....

משהו כמו 9 שעות רשמה את זה בחורה, תן לה פירגון הפעם זה ללא שגיאות כתיב...

נו באמת

דיי אל תהיו צבועים אם באמת הייתם שונאים את תפוז לא הייתם פה ואתם כן פה כי אתם אוהבים את הבלוגים, אתם גולשים פה ומלכלכים על תפוז אם היה לכם רע לא הייתם פה אז תפסיקו ללכלך תפרגנו קצת לאתר לא יזיק לכם כי באמת האתר הזה עשה המון לפחות בשבילי .

חחחח בחורה

וואלה זה חמוד מה שכתבת אבל אני חושבת שאת קצת מושפעת יותר מידי אולי ההתמכרות שלך לבלוגים השפיע עליך

שתמיד הייתי נוהג לכתוב?!?!?!?!?!?!?!

ממה את עוקבת אחרי? טיפשה בטח מישהו רשם לה את זה הכתיב לה,נו כמו תאוריה לרכב של דיסלקטים- תאוריה שבעלפה אז היא שעה אומרת לו מה לרשום- בסוף כנראה הבחור הבין מה לרשום תכף היא תקלל ותגיד אם היית יודע מי אני,לא היית מדבר ככה מי את? מי?

שחר אני לא עוקבת אחריך אין קשר

אתה כתבת "שגיעות" כשהגבת למכתב שלי הראשון , ואין לי שגיאות כתיב רק פעם אחד כתבתי שהייתי עייפה אז היו לי שגיאה או שניים כי כתבתי מהר ולא שמתי לב , וקודם כל תשים לב איך אתה כותב אחר כך תעיר לאחרים, ועוד דבר שחר שתדע לך שאני ממש לא מתכוונת לקלל אותך אני לא יורדת לתת רמה שלך אני מבינה שכואב לך שאני מפרגנת לאתר לא ברור למה אבל זאת הבעייה שלך, תיתמודד. יאללה שבת שלום אני לא באה לריב

את מתחקמקת

אני מאוד אוהב את תפוז- ולא את הניהול שבו דרכים רצות פה בתפוז את המכתב שלך היית צריכה להפנות לתפוז באופן כללי- אלא אם ,התכוונת שאת אוהבת את הבלוגים-פרט לתפוז המדהימים אבל כנראה נחסמת ואת מכינה מגילת התחנונים בטח שאני יודע מי את את**** מתל ברוך.....

ערס שחר

לא כולם הנטרסנטים כמוך ....יש אנשים אומרים דברים מהלב ולא בשביל משהו, ולא אני לא נחסמתי כי אין לי על מה..... ואני אוהבת את האתר הזה וכתבתי את זה פה כי אני לא מתביישת בזה.... האתר הזה עזר לי הרבה ומגיע לו פירגון ומילה טוב . אתה יכול לאכול את הלב בשקט ...ואתה לא חייב להגיב!

LunasRoze

New member
בחורה כנסי

תראי אני לא אומרת שהאתר הזה רע אבל פעם הייתה שמירה יותר חזקה פה , האתר הזה אולי עזר לך הרבה , גם אני ביליתי הרבה בעבר באתר הזה , וגם הכרתי פה את שחר שהוא מאוד חשוב לי , אבל האתר הזה עשה גם המון נזק לאנשים, ויותר מידי אנשים התערבבו בין הוירטואל למציאות וזאת משום שהוא לא מוגן כמו שהוא היה פעם. המקום הזה הוא ביצה של פדופילים וגורמים עויינים אחרים והוא קצת מחנך אנשים (יותר החלק של המבוגרים, לעקרונות לא טובים והרבה בחורות שלא ממש חכמות נופלות בפח) הזאלה הנשאלת היא האם לתפוז יכולים להתנער מהאחריות ולא להגן על הגולשים שלהם. נקודה למחשבה :) נ.ב. חשבתי ושברתי את הראש למה יש לשחר להיות איטנרסנט לגבי האתר הזה ולא מצאתי סיבה איזו תועלת יוצאת מהאתר הזה ממש כלום.

למעלה