תפוז שולטים!

איליili

New member
תפוז שולטים!../images/Emo47.gif

אחרי ששלחתי להם תאימייל הם הכריחו אותכם לשנות את הטאגליינס עם השם שלי, למחוק הודעות מטרידות ולהוסיף מנהל! הם סופסוף התעוררו!!!! ישש!! שולטים.. אהה וסדר.. רק שתדעו שאין לי שומדבר נגדכן.. באמת שלא. לדעתי יכלתם לחסוך הכל אם לא הייתם ממציאות, הרבה בנות נמצאות פה בשמות בדויים, אבל הם מודיעות על זה מראש! וגם הקומיקס היה פשוט קורע.. אני מקווה שהרעיון של הקומונה לא היה עלינו כי אם זה כן אז אתם ממורמרות ברמה בינלאומית. בכל אופן.. אני שמחה שהכל ילך בפורום כמו שצריך עם מנהלת חדשה, ולהם אל תשקרו כי זה לא ילך.. תגידו תאמת מההתחלה. ובהצלחה. באמת!

ODana

New member
על מה את מדברת../images/Emo12.gif

הורדנו את הטאגליינס שלך כבר די ממזמן, בלי שום קשר לתפוז. אבל עזבי שטויות, תפוז באמת שולטים והכי חשוב - welcome back

איליili

New member
להזכיר לך מה שסבתא של אחת מכן

אמרה.. משו עם חמודל'ה.. אז זהו שלא שיניתם עד שלא בקשו ממכם.. ואין לי מה לחזור.. אבל תודה בכל מקרה..

MiTzi Miau

New member
איכס ../images/Emo108.gif

כפה אפשר ללקק ת'תחת של הבנות כאן? זה לא נהיה מגעיל מתישהו?

איזו הפתעה (not)...../images/Emo67.gif

עוד פליטה מהקומונה. כנראה שיוצר משעמם שם אפילו ממה שדמיינתי (ותאמינו לי שלא דמיינתי דברים טובים במיוחד). אז איך אומרים? מספיק להידבק. גם ככה הפורום העלוב הזה חזר להתמלא עד שהצלחתי לרוקן אותו.
כן, כן. אתן לא נדבקות. אתן בכלל לא רוצות להצטרף. אתן סתם נמצאות כאן כל הזמן. פאתטי...

איליili

New member
אתם עדיין רבות?

חלאס.. עברנו את זה... אהה ונולד לי אחיין..!!! (סתם רוצה להתלהב בכל מקום אפשרי שיש לי אחיין חדש..)

סתיו מם

New member
מסכימה../images/Emo70.gif

אני הפסקתי להתייחס להודעות של קללות ומריבות ושינאה ומזל טוב על האחיין

למעלה