תפוז סקרים!

ש@לתי

New member
תפוז סקרים!

עלה סקר הפורום הראשון! אפשר להכנס ולהצביע(כמובן רק פעם אחת) דרך הקישור "סקר" בגלילה ליד אפשרויות- חברי הפורום וצ´אט הפורום. אנא נמקו את הצבעתכם בפורום...

ש@לתי

New member
הסקר השבועי

יתעדכן אחת לשבוע. הסקר השבועי הראשון מעלה את שאלת גזר דין מוות בישראל? האם יש מקום לגזר דין זה בישראל? אתם מתבקשים להצביע ולאחר מכן לנמק את בחירתכם בשרשור מההודעה הנ"ל. ש@לתי

אריאל1

New member
איפה אני אמור לנמק?

בכל מקרה אני אנמק כאן. בחרתי בלא כי אנחנו מדינה יהודית וכו´ אבל זה לא הסיבה המדויקת הדת היהודית אכן מקדשת את ערך החיים למרות שעונש המוות אכן ניתן לפי היהדות אבל רק כשאר הסמכות ההלכתית העליונה הנקראת סנהדרין יושבת על מכונה, מול בית דין של 23 שצריכים לאשר פה אחד את גזר הדין, ואם היו עדים שראו את הרצח ממש והזהירו את הרוצח שיקבל עונש מוות. החיים הם דבר שהקב"ה נתן וצריך להיזהר בלקיחתם. אני חושב שעונש מוות אכן מגיע לאנשים מסוימים אבל מכיוון שבשיל להיות מסולים ללת אותה אנו צריכים את רשותו של בורא הגוף והנפש כלומר של הקב"ה כלומר רק בתנאים שהוא הכתיב

רק לדעת!

New member
בשום פנים ואופן לא!

מערכת הצדק של ישראל באה לתקן ולא להעניש צריכים לזכור את זה כשנותנים את העונש וחוץ מזה חוץ מסיפוק לתובע ובריחה לנאשם מה באמת יוצא לנו מזה?

אוקיי... אומנם לא הצבעתי, אבל אני

חושבת שצריכים להיות עונשי מוות . לא חסרים במדינה הזאת אנשים פושעים שההירקבות שלהם בכלא לא עוזרת בכלום- צריך להראות לאנשים מה קורה במידה ומבצעים פשעים רציניים, מה שנקרא. למי למשל? אנסים רוצחים וכו´...

Kgt1

New member
ולאנשי מרץ ../images/Emo8.gif

סתם ברצינות אני מסכים איתך כרגיל...

למעלה