תפוז מכני...

ת מ י מ ה

New member
תפוז מכני...

מודה ומתוודה אני מעתיקה את הרעיון לשרשור הבא בעקבות שרשור שעלה בפורום 20+ הביטוי האירי 'תפוז מכני' משמש לתיאור אדם הפועל שלא מרצונו שלו, כבובה שקפיצה נמתח בידי אחר והיא חייבת לפעול כמתוכנן" אז מה אתם? אתם פועליפ לפי "החברה"? בוחרים את בין הזוג שלכם לפי גיל מסויים? מוצא? מקום מגורים? השכלה? וכו'? אתם יוצאים למקומות שמכתיבים לכם? מערכת יחסים לא פעם שמעתי על חבורה של (בנים לרוב שמעתי על בנים, ובנות) שבגלל שמתחילה "מגיפה" של פרידות עם הבני זוג אז גם הם נפרדים קרה לכם?.. אז האם אתם תפוז מכני?????????...

תראי יש סוג של אמת בטענה הזו

לגבי הטענה האחרונה זה שטויות למרות שאני ועוד שלוש חברים נפרדנו מצבת הזוג באותו חודש אבל זה היה צירוף מקרים אבל לפחות עזרנו אחד לשני להתגבר כי מישהו שיש לו חברה לא יוכל לעודד במצבים האלה כי הוא לא מרגיש אותו דבראני למשל הייתי שונא פאבים אבל אחרי שחברים שלי יצאו והתחלתי לצאת איתם הכתאהבתי בנושא ועכשיו אני קבוע בקשר לבת זוג והחלטות חשובות בחיים אין לזה שום השפעה אצלי

אוקיי...

אצלי זה ממש ממש לא ככה,אני ממש לא תפוז מכני, אני לא פועלת לפי חברה. אני עושה מה שאני רוצה ומה שטוב לי. בן זוג, אני לא מבינה איך זה קשור, ברור שאני בוחרת את בן הזוג שלי לפי ההעדפות שלי כמו כולם... לא לפי מקום מגורים/מוצא אבל בהחלט גיל והשכלה חשובים לי מאוד. אני יוצאת לאן שמתחשק לי,אני בד"כ זאת שמכתיבה את המקום... ועם "מגפת הפרידות" זה קורה אצל חברות שלי,תמיד תמיד,כשזוג אחד נפרד כולם אחריהם,לא יודעת למה...אצלי לא קורה....

אני ממש לא רואה את עצמי כאחד

שהולך עם הזרם, לא כאדם פרטי. אני לא עושה משהו כי אחרים עשו אותו, בטח לא בקשר לאהבה. אני עושה מה שמתאים לי, כל עוד לא עובר על אף חוק.

למעלה