תפוז יקרים

bianckalady

New member
תפוז יקרים

תבינו את הרמז- פורות מלא שאלות תפעול פרושו שההסברים שלכם על אופן הפעלת המשחק הם תסובכים, לא ברורים, ופתלתלים. אז לפחות את זה תשנו- מהשאר כבר התייאשנו חחח- צריך קצת לפרט ולהיות ברורים יותר בהסברים

MineraL

New member
ההסברים מאוד ברורים

הגבלות רלוונטיות וריאליות ובגלל שהם מחלקים פרס על משחק דפדפן אני לא חושב שיש על מה להתלונן. שבו בשקט ותנסו להיות מקום ראשון ולזכות בפרס

bianckalady

New member
סליחה לא שמעתי טוב?

א. "כן המפקד" ב. שים את דעתך איפה שהשמש לא זורחת ג. כנראה קיבלת 100 בהבנת הנקרא. ד. אנא חזור ל ב' מותר לאנשים להתלונן. ל-י לא ברור! ברור!?! זה לא סתם משחק רשת, הוא נפתח עם פרסים ולכן חייב להיות הוגן על מנת שהזכיה בו תהיה הוגנת. חוצמזה- יש לי קוצים בתחת. לא יכולה לשבת בשקט.

MineraL

New member
לא הבנתי מה את רוצה מחיי

זה משחק דפדפן שהתכנות שלו והתכנון בגדול הוא די פשוט. אם לתפוז יתחשק לעשות את המשחק "הוגן" הם יעשו, אם לא הם לא, אין לכם מה לעשות בנידון. תפסיקו להתלונן על כל דבר קטן שלא מוצא חן בעינייכם, זה כולל גם את ההסברים הלא ברורים שלך..

bianckalady

New member
אה... אבל בשביל זה המציאו פורום

בדיוק כדי שנפרוק קיטור ונגיד מה שבא לנו. חוצמזה שאם תבדוק אחורה אם אני בעצם מסכימה איתך. והכל ברור לי ונכון. אבל תמיד אפשר לשפר ולפעמים נמאס רק לשתוק! מה זה פה מונדיאל?!?!

bianckalady

New member
די נו פסים קטנוניים

הבטחתי אני הולכת הבייתה- והרי זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני פה אז אל תכעס כל כך.... רק רציתי קצת צומי. למרות שאני צודקת ועומדת מאחורי כל מה שאמרתי פורום (מתוך מילוין ברשת): פוֹרוּם, מקום מפגש לדיונים; (אינטרנט) פוֹרוּם, אתר המשמש את הגולשים לפרסום דעות ותגובות בנושאים שונים. I rest my case נשיקות וביי

למעלה