תפוז יטריף אותי

GK_FF

New member
כמה הערות שיש לי מהעמוד הקודם

שהרגע רפרפתי בו: 1. גם בשבילי הפרק עם הTOMACCO פשוט אחד הטובים, הין ה-10 האהובים לבטח. 2. הייתה שם שאלה על פרקים שישראל הוזכרה בהם מה השמות שלהם ומאילו עונות הם? מישהו עונה שם שזה בפרק עם אומניטק? מה זה? תודה. 3. איזה מספר עונה ופרק זה זה עם מינדי? שהוא בוגד במארג'ק או לא יודע מה (אני שואל כי ראיתי את זה ממש ממש מזמן ועכשי נזכרתי שהיה כזה פרק בכלל. XD)

kobi 23

New member
תשובהלשאלה 3

the last temptation of hpmer פרק 9 מעונה 5 93/94 אם את/ה רוצה תשובה לעוד שאלות כאלה יש אתר ארכיון של הסימפסונים (לא אתר רישמי) כתובת האתר:

GK_FF

New member
על השירשור של הדמות שתצא מהארון..

קודם כל, באיזו עונה זה הולך לקרות? כי בעונה 15 לא היה שום דבר חדש מפתיע עד כמה שאני זוכר. חוצמזה, בסופו של דבר מי שפתח את השירשור בכלל לא גילה מי הדמות. ו*חוצמזה*! איך בכל השירשור המפלצתי הזה (יחסית
) לא הזכירו את מרטין?! o_O זאת באמת שאלה חשובה ומוזרה לי.. אני חשבתי שהוא יופיע עוד בתגובה הראשונה אבל הוא לא אז חיכיתי והשירשור רק המשיך והמשיך.. ונגמר. O.O דבר אחרון לא מצאתי את השירשור עם שלושת הפרקים האהובים מעונה 15. XD (אז אוליי תענו?! XD)

shmill

New member
לא אמרו מי זה כי לא יודעים מי זה

יהיה. זה עומד לקרות בעונה הבאה (16). ולא היתה שאלה על שלושת הפרקים האהובים מהעונה ה15 אני חושב אבל היתה שאלה מהו הפרק האהוב... טוב אז לדעתי העונה ה 15 היא אחת היותר חלשות שהיו ..אבל הפרק עם טוני בלייר היה טוב מאוד וגם הפרק שהומר הופך למתחשב וגונב לכולם תמתנות לכריסמיס (נראה לי פרק 7 מהעונה) .גם הפרק שהומר הוא "פאי-מן" הוא לא רע בכלל, אבל לדעתי זאת העונה הכי גרועה שהיתה עד עכשיו.

GK_FF

New member
באמת?? יותר מעונה 14??

אני חושב שעונה 14 היא הכי רעה, היא ממש ממש רעה! O_O (בכלל לא צרבתי או שמרתי איזהשהו פרק ממנה, ממש גרועה.
)

shmill

New member
דווקא לדעתי היא היתה בסדר..

לא יודע למה לכולם יש משו נגד העונה ה 14... היא לא רעה בכלל ובטח ובטח (ובטח ובטח ובטח) שיותר טובה מהעונה ה 15.. למשל הספיישל האלואין היה אחד הטובים לדעתי ..(במיוחד זה עם הערסל שמשכפל חחחחח..) , וגם barting over הוא טוב מאד. שנייה אני מנסה להיזכר.. אה כן dude where is my ranch גם היה מצחיק מאד. אבל ברור שהיו גם פרקים ממש גרועים כמו זה שהם מככבים באיזה סידרת ריאלטי (לא זוכר איך קוראים לפרק...), אבל בשנים האחרונות תמיד יש תנפילות האלה..זה מה שקורה שנגמרים הרעיונות :)

GK_FF

New member
לא יודע..

ההומור בעונה הזאת כ"כ רדוד ומטומטם, משתמש בבדיחות שכבר ראינו ועושה את זה בצורה גרועה מאוד, תסריט דיי רשלני לדעתי (שזה אמור להיות הדבר הכי טוב בסימפסונס!!), עלילות *ממש* לא מעניינות שנוצרות בצורה לא הגיונית (פרק שמתחיל עם עלילה אחת יכול באמצע להשתנות לעלילה אחרת בלי שום קשר בכלל ולא בפרקים בסגנון שדווקא הקישורים נראים ממש הגיוניים ויש הרגשה של "וואו איך הם הצליחו לקשר", בעונה הזאת הייתה הרגשה שהם יכולים פשוט לסיים את הסיפור, לעשות "היום למחרת" ופתאום להתחיל סיפור חדש כשהדמויות לא זוכרות את הסיפור הקודם ולמעשה שניהם בכלל לא מעניינים). עוד משהו על סגנון הבדיחות לסימפסונס יש קטע חזק כזה של "יציאות לא קשורות" וזה יוצא ברוב המקרים קורע ביותר. כשאחרי הכל כן יש קשר מסוים בין הבדיחות רק שהוא דק להבחנה או יותר נכון דק מדי בכדי שהצופה ייצפה שזה מה שהולך לקרות. (אני חייב לציין את הקטע של: "!paper boy! milk man! PIANO LADY") בעונה הזאת היה נראה כאילו הבדיחות הן *באמת* לא קשורות, הכוונה - מה אמור להיות מצחיק פה אם זה עד כדי כך לא קשור? לא יודע הדמויות יכולות לדבר על משהו אחד פתאום יענו להם על משהו אחר ואז זאת אמורה להיות סיטואציה מצחיקה.. לא משנה דעתי בלבד בכל מקרה. אלו התלונות שלי לפחות לעונה הזאת, הפרק על אפו למשל ואני כבר לא זוכר אישתו בוגדת בו אני ממש לא זוכר מה קורה שם הפרק הזה ישאר לי כטראומה מרוב שהוא גרוע אלו היו 25 הדקות הכי משעממות אי פעם! ... בוא לא ניסחף אבל זה היה מספיק גרוע בשביל לומר עליו את זה. XD חוצמזה לדעתי דווקא הפרק על הריאליטי טיוי בין היותר נסבלים בעונה הזאת.

shmill

New member
טוב מה כבר אפשר לצפות אחרי כל כך

הרבה שנים? ברור שאחרי העונה העשירית או ה11 הסדרה מתחילה להישחק.. אבל עדיין יש פרקים מאד מצחיקים גם אם העלילה לא משו , בניגוד לעונה הראשונה בה הפרקים היו עם עלילות מעולות אבל לאו דווקא קורעים (ז"א הרבה פעמים היתה אירוניה ממש מצחיקה , אבל כל היציאות והטירוף היו מאד חסרים בעונה הזאת..הכל היה בקטן). והפרק שאפו בוגד באשתו באמת לא משו אבל אני חושב שהוא מהעונה ה13 לא מה-14.

GK_FF

New member
אממ.. זה דווקא כן מה-14..

בכל אופן צודק בקשר לעונה הראשונה.
^_^

shmill

New member
מהעונה ה 13..בדוק

http://www.tvtome.com/Simpsons/season13.html#ep288 תראה כאן

bumblebee man

New member
שכחת עוד פרק טוב מהעונה

הפרק שעשה פרודיה לסרט תפוס אותי אם תוכל,זה היה מצחיק

GK_FF

New member
../images/Emo12.gif

הרעיון של השאלה שלכל אחד יש תשובה משלו.

GK_FF

New member
אני אנסה לבחור את השלושה שלי..

קודם כל בלי שאלה בכלל נכנס הפרק על מארג' שכותבת ספר Diatribe Of A Mad Housewife, פרק מספר 10. מאוהב בפרק הזה.
אם אני צריך לבחור עוד שניים זה כנראה יהיה.. הפרק שהומר הוא הפאי מן (Simple Simpson פרק 19), ו... פרק 2 בו אמא של הומר עושה עוד הופעה (My Mother The Carjacker). אגב יש לציין שבפעם הראשונה שראיתי את פרק 2 שנאתי אותו וחשבתי שהוא גרוע. XD עכשיו אני דיי מחבב אותו דווקא..

למעלה