לא יודע..
ההומור בעונה הזאת כ"כ רדוד ומטומטם, משתמש בבדיחות שכבר ראינו ועושה את זה בצורה גרועה מאוד, תסריט דיי רשלני לדעתי (שזה אמור להיות הדבר הכי טוב בסימפסונס!!), עלילות *ממש* לא מעניינות שנוצרות בצורה לא הגיונית (פרק שמתחיל עם עלילה אחת יכול באמצע להשתנות לעלילה אחרת בלי שום קשר בכלל ולא בפרקים בסגנון שדווקא הקישורים נראים ממש הגיוניים ויש הרגשה של "וואו איך הם הצליחו לקשר", בעונה הזאת הייתה הרגשה שהם יכולים פשוט לסיים את הסיפור, לעשות "היום למחרת" ופתאום להתחיל סיפור חדש כשהדמויות לא זוכרות את הסיפור הקודם ולמעשה שניהם בכלל לא מעניינים). עוד משהו על סגנון הבדיחות לסימפסונס יש קטע חזק כזה של "יציאות לא קשורות" וזה יוצא ברוב המקרים קורע ביותר. כשאחרי הכל כן יש קשר מסוים בין הבדיחות רק שהוא דק להבחנה או יותר נכון דק מדי בכדי שהצופה ייצפה שזה מה שהולך לקרות. (אני חייב לציין את הקטע של: "!paper boy! milk man! PIANO LADY") בעונה הזאת היה נראה כאילו הבדיחות הן *באמת* לא קשורות, הכוונה - מה אמור להיות מצחיק פה אם זה עד כדי כך לא קשור? לא יודע הדמויות יכולות לדבר על משהו אחד פתאום יענו להם על משהו אחר ואז זאת אמורה להיות סיטואציה מצחיקה.. לא משנה דעתי בלבד בכל מקרה. אלו התלונות שלי לפחות לעונה הזאת, הפרק על אפו למשל ואני כבר לא זוכר אישתו בוגדת בו אני ממש לא זוכר מה קורה שם הפרק הזה ישאר לי כטראומה מרוב שהוא גרוע אלו היו 25 הדקות הכי משעממות אי פעם! ... בוא לא ניסחף אבל זה היה מספיק גרוע בשביל לומר עליו את זה. XD חוצמזה לדעתי דווקא הפרק על הריאליטי טיוי בין היותר נסבלים בעונה הזאת.