תפוז השתגע???

ביגלה

New member
תפוז השתגע???

אם אתם מצ`וטטים בגלאט צ`ט לאחרונה,בטח שמתם לב שכולם מסביבכם ו-אתם- עפים ללא הרף וללא הצדקה ע``י ``תפוז`` אם זה מפריע לכם כמו שזה מפריע לי כתבו את מחאתכם כאן בפורום והרעישו עולמות... זה ממש לא נעים לעוף על לא עול בכפנו!!! ובקשה אישית לבני אלבז:אם אתה קורא את ההודעה אנא הלחן לנו איזה שיר שמבטא את הנושא הרגיש ואת המצב המביך. תודה ושלום!!!

על תדון את תפוז עד שתגיע למקומו

ב``ה ביגלה יקירי. אתה יודע איזה עבודה קשה עושה הרובוט שנקרא תפוז? הוא מפעיל את הגלאט בוט בחדר שלנו. הוא מפעיל את רובוט שדכן בחדר לובי, הוא מפעיל את רובוט חיפוש שנימצא בכל החדרים, והוא מפעיל את רובוט טרויה. ולעשות את כל זה בלי לאכול, בלי לישתות ובלי מנוחה של רגע, גם אני הייתי מתמוטט. תחשוב שוב לפני שאתה תוקף אותו, על ללא עוול בכפו. Kיציק שיצא להגנת הרובוטים.

ביגלה

New member
הבהרה

בעזרת השם! Kיציק החביב! לידיעתך הבעיה קיימת כבר כמה ימים ברציפות אם הרובוטים צמאים רעבים ועיפים אז הם לא רובוטים אמיתיים...סתם! לדעתי הרובוטים שעיפים צמאים רעבים ופגועים,צריכים לאכול ולישון ולהתחלף לפעמים כדי שהם יוכלו לשרת אותנו המצ`וטטים בכל התשומת לב! ולזה קוראים:``תודעת שירות`` על הרובוטים לשים לב לכל תקלה שצצה כדי שיהיה לנו כיף לגלוש לאתר של תפוז! אני מבין את הרובוטים המסכנים! א ב ל,אנחנו צריכים להיות בראש סדר העדיפויות שלהם בכדי שלא יקרו תקלות מביכות כאלו! תודה!

הרובוטים צריכים.. ואתה צריך..

ב``ה נכון, הם צריכים לדאוג לך, אבל שהם ידאגו לך, אתה צריך לעדכן אותנו שיש בעיות לשרותך תמיד Kיציק

למעלה