תפוז הזהב 2004

jeackyh

New member
תפוז הזהב 2004

בעצם המרובע הזהוב הזה פה בצד שמאל... אוסקר של פורומים אם תרצו אל תשכחו מאיפה באתם

רק אם תגידי לי איך?../images/Emo187.gif

מורי:איך מציירים לא שפוי???????????????????? עדסיט ותומר:כמו שפוי רק ההפך? מורי: אז איך מציירים שפוי? עדסיט:כמו לא שפוי רק בלי האיקס ובנתיים תומר מתעצבן ?(לא מאכזב??) ואומר לא אכפת לי מצידי ככה!! ומרים דף מקופל ועליו כתוב ש-פ-ו-י
וזה רק רגע אחד מופלא מאותו בוקר..

מיטקין

New member
קדימה! ריקוד מצרי ../images/Emo157.gif לכבוד עודד

אההההההההההההההההההההההה קההההההההההההההההההההההה דודודודודודודוודודודו לשים ידיים על המותניים... ולענטז.... וווווו מוזיקת ליווי.... מה לאלאלאלאלאלאלא הבנת אני שטוחה (תודה לזרובבלה על המילים) חחח זה היה רגע חירפון לכבוד החתמית החדשית של תומר שלנו... שנה טופה ושבוע טוף.. טים הדיכאוני

מה לא לא לא לא הבנתת?! *הכל*../images/Emo6.gif

c+oשלומיצ מה לא לא לא לא הבנץת? אני שטוחה חה חה אני ממש שטוחה מה לא ל לא אלא הבנת..זאת השתלה

חחחחח אהבתי ת'ירידה על הפיקיות

אני סבורה שהפיקיות כ"כ לא נחוצות בעולם הזה ,הן פשוט מיותרות שרונה דומה לסוסה..והיא מעצבנת ,הן שרות כמו פוסטמות..ומלהבות בגלל אבא שלהן..ובנוסף לזה שתיהן פלטות שבת..מ'זה?!?!? לצביקה "שלנו" יש כסף לאוטו חדש ,בית חדש ו--כלב.. אבל כסף לתת לבנות שיעשו ניתוח להגדלת חזה אין לו?! ובדרך..ששרונה תעשה עוד כמה ניתוחים .אני מפחדת לפתוח טלוויזיה ,שאני לא אראה את שרונה הפקצ'ה הזאת אוני יתעוור טוב..דיי להיות עם ירידות על הפיקיות.. לילה טוב אנשים.. לירז .=)

לירז! חוצפנית!

הפיקיות שולטות!! ועם כל הכבוד לשרונה, היא כוסית. ולדניאלה יש איזה שבב יופי... אבל הן לא מיותרות! הן ממש פאקצות ורודות וחמודות! שרונה ודניאלה ה-
! *טוב, הגזמתי. עמך הסליחה, אורעד.*

אורעד אל תתחילי עם זה !

כבר אמרתי לך לא פעם ואל פעמיים ,שהן סתם פוסטמות.. ותפסיקי לאהוב אותם..ולקנות דיסקים שלהן ולהגיד שהן חמודות כי הן לא.. שרונה דומה לאבא שלה ,היא סוסה מ'זה?! ודניאלה דווקא כן יפה..טוב כי היא דומה לאמא שלה ולא לאבא שלה חחח קיצור ,מה שבאתי להגיד זה :סתמי ! חחח..סתם מתה עלייך בובה
לירז .

למעלה